2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زدواج سنتی بگید؟

189 بازدید | 22 پست

بچه ها اگر ازدواج سنتی داشتید بگید ببینم راضی بودید یا نه؟ ب نظرتون ازدواج با عشق بهتره یا اینکه بعد از ازدواج با شخص غریبه هم میشه خوشبخت بود؟من مجردم دوست دارم تجربتون بهم بگید خوشحال میشم 😊😊

شانسكيه 

اصلا موافق نيستم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج سنتی فقط در صورتی درسته که دو طرف یه مدت برای اشنایی با هم باشن در غیر اینصورت من قبول ندارم چون خودم تجربه کردم مخصوصا با مادر پسره

به خودت ایمان داشته باش تو قویترین شخص زندگی خودت هستی

الان انقدر مردا بد شدن که ادم از ازدواج سنتی میترسه 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

من سنتى بود ازدواجم ولى خب دوره آشناييمون طول كشيد و واقعا به هم علاقه مند شديم و بعد ازدواج كرديم  

من ازدواج سنتى رو ميپسندم ولى دوران نامزدى و بعد از اون عقد بايد  طولاني باشه 

من سنتی دوس ندارم.

ازدواج نسبیه بعضی وقتا با عشق ازدواج میکنن اخرش طلاق میگیرن بعضی وختام بدون عشق ازدواج میکنن بعد عاشق هم میشن ولی اینکه پرسیدی با یه غریبه هم میشه خوشبخت بود بله میشه .من خودم با عشق ازدواج کردم و راضیم اگ عشق نبود ب این حد از تحمل تو زندگی نمیرسیدیم

سنتی ای که حداقل ۳ ماه قبل عقد همو بشناسین و با هم حرف بزنید و خوب اشنا بشین خوبه وگرنه نه 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

به نظرم واسه هر دوش باید از روانشناس کمک گرفت. چون زندگی ها پیچیده شده. و ادما هم پیچیده شدن. شهرها بزرگ شدن. ادما با راه دور ازدواج می کنن. قدیم هم عشق و عاشقی قبل از ازدواج بود. ولی مهم این بود که چون از قبل همه چیز همو میدونستن رازی وجود نداشت. 

من سنتى بود ازدواجم ولى خب دوره آشناييمون طول كشيد و واقعا به هم علاقه مند شديم و بعد ازدواج كرديم & ...

البته ما مشاوره هم رفتيم اونجا با تست و صحبت با هركودممون گفتن با هم ميتونيم تفاهم داشته باشيم

سلام

ببین اخه ازدواج سنتی داریم تا ازدواج سنتی!

ما اینجوری هستیم که کسی به ما معرفی میشه

مادرا با هم صحبت می کنن و تفاهم کلی دو خانواده رو بررسی می کنن

اگه مناسب بود میان خواستگاری با هم مفصل صحبت می کنیم شاید حتی اگه صحبتا موفقیت امیز باشه پنج شش جلسه م طول بکشه حرفا

و کلیت هم دیگه رو اگر پسندیدیم باز هم به روند شناخت ادامه میدیم

این وسطا ی تحقیق درست و حسابی دقیق از در و همسایه و دوستا و محل کار و حتی خواهر برادرا می کنیم تا ویژگی های‌پسر رو دربیاریم و ببینیم با اون چیزی که تو خواستگاری از خودش تعریف کرده مطابقت داره یا نه

که هر کدوم از مراحل فوت و فنای خاص خودش رو داره

بایکی شش جلسه صحبت کنی ببینی تفاهم دارین

به دل هم دیگه م بشینین

خب عاشق‌همم میشین دیگه=))