خواهری من یه ازدواج سنتی داشتم کلی خواسگار داشتم که اصلا هم نمیدیمشون از اتاق بیرون نمیومدم چون اکثرا غریبه بودن و بابا ازدواج فامیلی رو دوس داره ..
اونموقع پیش دانشگاهی بودم یادمه ظهر که برگشتم خونه بهم گفتن خواسگار میاد و اومدن و برای اولین بار چای بردم چرا چون بابا انتخابشو کرده بود ..
فردا هم باز برگشتم خونه که مادر گفت لباستو عوض نکن بریم خرید حلقع حتی ازمن نپرسیدن نظر خودت چیه..
پله پله همه چی طبق رسوم پیش رفت ..
اینم بگم من هیچ پسری تو زندگیم نبود و هیچ حس یا نظری یا اطلاعاتی درمورد زندگی زناشویی نداشتم ..
دوره ی نامزدی تازه با روحیه ی پسر اشنا شدم
اما بی تفاوت بودم ولی عقدمون که بسته شد حس میکردم اگ نبینمش یا دیر ببینمش میمیرم
۱۷ سال از اون روز میگذره هیچ مشکلی هم نیست و همسرم واقعا عاشقمه منم همینطور ..
میدونی چه کسایی از ازدواج سنتی راضی ان و خوشبخت میشن ..؟؟
کسایی که همسرشون تنها پسریه ک وارد زندگیش شده قبل ازدواج دوست پسر نداشته ...
بی پرده بگم کسی که رابطه ایی داره یا خودش عاشق یا علاقمند میشع به کسی یا حتی رابطه ی نافرجامی داشته نمیتونه ب ازدواج سنتی تن بده ..
تنها چیزی که بعضی وقتا فقط گاهی نه همیشه ی کم تو فکر میرم فاصله سنیمونه من ۳۱ سالمه همسرم ۴۴
افکارمون توی موضوعی بهم نمیاد ولی هردو سعی میکنیم تصمیم عقلانی تر رو اجرا کنیم از دودهه ی متفاوتیم .فقط فاصله سنی کمتر باشه نمیدونم شاید بهتر باشه
اما همسرم خیلی راضیه 😁 چند باری تو خیابون خانم هایی اومدن منو از شوهرم خواسگاری کردن 😑😳😄😄😄
اخه معمولا دست به ابروهامم نمیزنم زیاد.. سال ب سال واس جشنی چیزی .
بقول دوستمون شانسیه
در یه مورد شانسی نیست و خیلی خوشبخت وعاشق میشین که رابطه ای نداشتید قبل ازدواج و براتون تازگی داره و مقایسع نمیشه با تموم خوبی و بدیای همدیگه ادم میسازه ..
موفق باشی گلم
در ضمن من روانشناسی خوندم فقط پیشنهادم اینه دقت کن به فاصله ی سنی چون الان و شرایط حال حاظر با ده سال پیش زمین تا اسمونه . واگه خونواده بیشتر به ازدواج سنتی راغب ترن تو هم بعد ب توافق رسیدن واگه دیدی با خواسته هات نزدیکه از هر لحاظ مالی اجتماعی ظاهری اخلاقی تحصیلی و.... بنظرم انتخاب درستی میتونه باشه ون عشقی که بعد ازدواج شکل بگیره دوام بیشتری داره و اثبات شده از لحاظ علمی...
این نظر من بود چون برای خودم دقیقا همینه از ازدواج سنتی پشیمون نیستم ..
نظر همه محترمه و قابل تامل ..
🌹🌹🌹از خدا برات خوشبختی میخام و زندگی طبق ارمان ها و ارزوهات خواهر گلم ببخش طولانی شد