2777
2789
عنوان

تاپیک فان🦊🦊🐥🐥☄️☄️☄️☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 97 پست
من واون کاربر حرفمون تموم شد شما دوباره شروع کردید. به قول خودتون تو کار بقیه نظر ندید

عزیزم من میدونم منظورتون چی بود. منظور شما آخوند نبود. منظورتون لباس پیامبر بود❤️

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسه بابا اه اسی بدبخ اومد گفت حالم بده چرا همیشه باید یکیتون حال خوش دیگرانو زهر مار کنید وقتی نمیتونی با موضوعی کنار بیای تایپکو ترک کن

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
بسه بابا اه اسی بدبخ اومد گفت حالم بده چرا همیشه باید یکیتون حال خوش دیگرانو زهر مار کنید وقتی نمیتو ...

من یعنی بدبختم 😂

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
من یعنی بدبختم 😂

دور از جونت خو اصابم خورد شد خواهر اومدی گفتی حالم بده یه چیز بگین حالم عوض شه همش یکی باید باشه عصبی کنه ادمو🤨😒

ببخشید اصابم خورد شد فداتشم❤

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
دور از جونت خو اصابم خورد شد خواهر اومدی گفتی حالم بده یه چیز بگین حالم عوض شه همش یکی باید باشه عصب ...

الان میاد میگه اصاب نه اعصاب گفتی اصاب توهین کردی به حروف الفبا😐😐😐

الان میاد اصاب نه اعصاب گفتی اصاب توهین کردی به حروف الفبا😐😐😐

مثلا لاتی گفتم🤨😂ای نفس کششش🗡⚔😂

دور از جونت خو اصابم خورد شد خواهر اومدی گفتی حالم بده یه چیز بگین حالم عوض شه همش یکی باید باشه عصب ...

حالا تو اعصابتو خورد نکن. اون جک بروسلی خیلی باحال بود 😂

بسه بابا اه اسی بدبخ اومد گفت حالم بده چرا همیشه باید یکیتون حال خوش دیگرانو زهر مار کنید وقتی نمیتو ...

هرکی یه نظری داره... ایشون ک شمارو منشن نکردن ک اینجور بهش میپرین... فقط دارن از گسترش یه رفتار بد جلوگیری میکنن.. کارشون هم خیلی قشنگه.. چرا باید نگاهمون ب همه چی انقد منفی باشه .. شوخی با مقدسات و توهین ب اقوام رو نباید هیچ فرهنگی بپذیره.. عیب از شماس ک با فرهنگ سازی مشکل دارین.. در ضمن درمان اعصابتون هم  اینجا نیست.. آدرسش بهتره یجای دیگه بگردین براش!