2777
2789
عنوان

تاپیک فان🦊🦊🐥🐥☄️☄️☄️☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین به چی میگن. دیگه بالباس پیامبر که شوخی نمیکنن

وا خب قصدش توهین نبوده،عمدی که اینکارو نکرده،شمابااین رفتار فقط وجهه ادمای مذهبی روخراب میکنی وب عبارتی کاری میکنی طرف ازدین فراری میشه،هرچیزی راهی داره،اون خانم هی میگه من قصدی نداشتم وخودم سیدم بعدشماکش میدی،انقد سخت نگیریم ما بنده خداییم نه بیشتر

بی جنبه ی پلاستیکی تو دیگه راه برگشتی نذاری باید چاکر من باشی

☹میزنم شلو پلت میکنم بعدم با ماشین از روت رد میشم و بعدم اسید میریزم روت و اتیشت میزنم و در اخر یه وزنه ۲۰۰ کیلویی وصل میکنم بهت میندازمت تو دریا😐☹😂

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
من واون کاربر حرفمون تموم شد شما دوباره شروع کردید. به قول خودتون تو کار بقیه نظر ندید

اولا که اون کاربر برای استارتر این تاپیک پست گذاشتن وشما توکارشون نظر دادین،دومامن فقط خواستم بگم وجهه ادمای مذهبی روخراب نکنین بااینکارا،شب خوش