2777
2789
عنوان

تاپیک فان🦊🦊🐥🐥☄️☄️☄️☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 97 پست
من واون کاربر حرفمون تموم شد شما دوباره شروع کردید. به قول خودتون تو کار بقیه نظر ندید

استغفرالله استعفرالله 

پیامبر اگه میدونست آدمای پیدا میشن که بخاطر یه شوخی بالباسش کمر همت میبندن تا حال خوب یه عده دیگه رو خراب کنن قطعا خودشون اول از همه سر شوخی رو باز میکردن تا کسی نتونه افکار خودشو بنویسه پای پیامبر و دل یه عده رو بشکنه به نام پیامبر

ببخش خواهر عزیز که نظر میدم چون اساسا اینجا یا نباید حرف بزنی یا اگه زدی باید منتظر جواب هم باشی گفتم

و با عرض پوزش فراوان اون لباسی که شما بهش میگین لباس پیامبر در واقع لباس روحانیته و ربطی به پیامبر نداره 

لباس پیامبر مهربونی و محبت و عشق و احترام به بندگان خدا بوده و هست نه دو متر پارچه

زندگی را باید زندگی کرد .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی یه نظری داره... ایشون ک شمارو منشن نکردن ک اینجور بهش میپرین... فقط دارن از گسترش یه رفتار بد ج ...

دلیل حال خوب هم باشیم نه خدای نکرده.......

کاشک بجای اینقد سطحی نگاه کردن به مسائل یکمم هوای همو داشتیم بنده خدا حالش خوب نبود اومده اینجا که یکم حالو هواش عوض بشه نه اینکه شما به اسم دفاع از لباس پیامبر برگردید بهش بگید آدرس جای که حالتو خوب میکنن جای دیگ است

همه این دلشکستنا بخاطر شوخی با دومتر پارچه جای تاسف داره که تمام حرفا و احدایث‌ پیامبر در مورد محبت مهربونی عشق احترام رو ندیدید فقط دومتر پارچه رو دیدید این دومتر پارچه میتونست ملحفه بشه یا یه روبالشتی شایدم میشد یه تیکه کفن همینو بس کی گفته شما میتونی دل بشکنی اونم برای دومتر پارچه حرمت اون پارچه از حرمت یه دوست بیشتره 

پیامبر لباسی به ارث نذاشت که کسی بخواد مدافعش باشه فقط یک  سیره به ارث گذاشت راست میگید از اون دفاع کنید از بزرگی و بخشش مهر و عطوفتش‌ نه از لباسش

زندگی را باید زندگی کرد .........
ببخش استارتر اگه جواب دوستانو دادم و جو تاپیکتو بهم زدم اگه نمیگفتم بنظرم جفا بود در حق همه کسای که ...

خواهش میکنم عزیزم کار درستی کردی. من خودم مخالفم با تمسخر و توهین. در هر صورت لباس روحانیت از پیامبر عزیزمون به جا مونده و قابل احترامه نه صرفا پارچه؛  همونطور که چادر میراث‌فاطمه زهرا هست و قابل احترام ❤️🙏 سیره ی پیامبر هم که جای خود داره و کاملا یه بحث جداگانه هست.  کسی که ‌پیامبر الگوش باشه نه به کسی توهین و تمسخر میکنه نه به هیچ لباسی حتی در قالب طنز.   به هرحال لباس هر شخص نشان دهنده ی شخصیت اون فرد هست. مخصوصا تو ادیان همونقدر که رفتارو‌منش مهمه لباس و پوشش هم خیلی واسه پیروانش ارزش داره کما اینکه هنوزم سر این مسئله اختلاف نظر وجود داره. خصوصا تو نی نی سایت زیاد دیدم.

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

استارتر دیشب یکی تاپیک زده بود میخوام برم عروسی دختر خالم موهام خوب شده؟

بنده خدا عکس فرستاده بود عکس نتی بود. دستش رو شد دیگه نیومد. کلی خندیدم از حرفای بچه ها. برو تاپیکشو پیدا کن که کر خنده‌س  

هرکی یه نظری داره... ایشون ک شمارو منشن نکردن ک اینجور بهش میپرین... فقط دارن از گسترش یه رفتار بد ج ...

شما رو ادبت کار کن کسی نپرید بهش 

کسی اینجا نمیخواد رفتار بد کنه و از قصد کاری نمیکنه پس حق نداره اینجوری رفتار کنه و توبیخ کنه نه خودش نه هیچ فرد دیگه ای

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘