2777
2789

بیشتر به فامیل و طایفه برمیگرده تا شهر. من اراکی هستم، هیچ رسمی تو ازدواجم نداشتیم، چه خانواده من و چه همسرم، هرکی در حد توانش هر کاری تونست انجام داد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبریز

برادر دامادشب عروسی کمر عروسو بایع روبان قرمز میبنده😁😀😀خیلی باحاله

یا شب عروسی بعد عروس برون که میارن عروسو خونه پدرشوهرش دم در یه نلبکی میزارن بایه تخم مرغ عروس باید بشکوندش😁😁شاید همه تبریزیا این رسمارو نداشته باشن البته

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
رسم داریم جهیزیه رو داماد میخره

بعضی جاها باداماده بعضی جاها همش باعروس کاش میشد همه چی بین هردوخانواده تقسیم میشد که هیچ کدوم از طرفین بهشون فشار نیاد 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
تبریز برادر دامادشب عروسی کمر عروسو بایع روبان قرمز میبنده😁😀😀خیلی باحاله یا شب عروسی بعد عروس ب ...

شماتبریزی هستین؟ میشه از رسم ورسوماتتون برای جهیزیه و کادوبردن تواعیادبرای عروس ودامادهم بگین لطفا؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بعضی جاها باداماده بعضی جاها همش باعروس کاش میشد همه چی بین هردوخانواده تقسیم میشد که هیچ کدوم از طر ...

به طرفای ما فشار نمیاد چون مثل جاهایی که با عروسه نمیخرن اینا فقط وسایل ضروری واسه شروع زندگی رو میخرن بقیشو خورد خورد عروس و داماد بعد از ازدواج تهیه میکنن 

اما اونایی که رسمشونه دختر بخره از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو باید جهیزیه بیارن اونجوری فشار میاد 

بعضی جاها باداماده بعضی جاها همش باعروس کاش میشد همه چی بین هردوخانواده تقسیم میشد که هیچ کدوم از طر ...

از طرفی ام پسرا شاغلن اما همه دخترا شاغل نیستن

پدر داماد تو اکثر مواقع دخالتی نمیکنه و همشو خوده داماد باید بخره اما پدر عروس مجبوره جهیزیه بخره و این بی رحمیه.

رسم مزخرف ما اینه عروس کل جهاز تا سره سوزنم باید خودش بگیره داماد فقط خونه میخره واینکه حتما باید خانواده عروس سیسمونی انچنانی بدن و مزخرف تر اونکه تو عقد خیلی میمونن یکی از شهرستانای اصفهانیم