واقعا چطور روابط خوبی با خانواده ی همسر دارن درحالیکه اخلاق عروسه هم خوب نیست ولی خواهر شوهر و مادر شوهر پا لیسیشو میکنن احترام براش قاعلن بهش میرسن یکسره باهاشون تماس میگیرن ولی ما اینهمه احترام براشون قائلیم ولی فقط بلدن تیکه بندازنن و دخالت کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خیلی خوبن البته خوبی کردم خوبی دیدم . البته اینم بگم فعلا در حال ساخت سازیم من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم اصلن اصلن تا الان از گل نازک تر بهم نگفتن ازم انتظار عین هر کار کردن هم ندارن
هرکی بد باشه پررو باشه خاندان شوهر باهاش خوبن چون ازش میترسن، احترام کنی سرت سوار میشن
من اصلا این حرفا رو قبول ندارم، من اونقدر باهاشون با احترام و محبت رفتار کردم که به خودشون اجازه نمیدن بهم بی احترامی کنن. ضمن اینکه هم خوبی دوطرفه س هم بدی. من خوبم اونا هم خوبن
اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
چطور با جاری ها خوب شدین؟ منم میخوام با جاری های آینده خوب باشم
از اول خوب بودیم مثل سه تا خواهریم ولی اونا با خواهر شوهرم مشکل دارن اما من نه
چون خودم خواهر ندارم از اول مثل خواهرم دوسش داشتم اگه یه وقتم یه چیزی گفت ساکت موندم خودش بعدا ازم عذر خواهی میکنه خواهر شوهرم یکم تنده ولی چون خیلی ازم بزرگتره احترامشو نگه میدارم
اخه چجوری یه دلیلشو بگو منم باهاشون کلی خوبم رفتو امد خوب ولی چرا مدام تیکه میندازن
ببین به نظرم رک و راست با هم صحبت کنید راجع به همه مسائل یعنی ازشون بخواه اگر ناراحتی داشتن روراست بهت بگن که رفع کنی ناراحتی شونو نه اینکه تیکه بندازن و به طور متقابل اگر تو هم ناراحت شدی راحت بهشون که از فلان رفتار یا فلان حرفتون ناراحت شدم
من خودم از موقعی که این شیوه رو پیش گرفتیم با خانواده شوهرم خیلی همه چیز عالی شده و
دیگه سوء تفاهمی پیش نمیاد که باعث ناراحتی و تیکه انداختن بشه