2777
2789
عنوان

چطور یه عده روابط خوب با خواهر شوهر مادرشوهر دارن😲

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خوب بودن رابطه یا باید دوطرف ادم باشن یا اگه یه طرف رابطه نفهمه طرف دیگه خودشو به نفهمی بزنه و خودشو خر فرض کنه در اینصورت باهاش مثل یه خر خوب رابطه صمیمانه دارن

من مادر شوهرم بيشتر از مامانم هوامو داره يعني باورش برا خيلي ها سخته و يا شايد الان بگن دروغ ميگي ولي اگه به كوكو سيب زميني هم درست كنن برا خودشون به منم زنگ ميزنن كه بيا يا بگم نميتونم بيارم واسم ميارن در خون خونه هامون تو يه حياط اونقدر هوامو دارن حتي اگه پدر شوهرم بخواد در مغازه مياد در خونه ما ميگه هر چي لازم داري بگو برات بيارم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
اخه چجوری   یه دلیلشو بگو منم باهاشون کلی خوبم رفتو امد خوب ولی چرا مدام تیکه میندازن

اینکه تو اولین پستت گفتی خیلی زشت بود!

کسی پالیسیمونو نکرده!

احترام گذاشتم و حدود احترام خودم رو مشخص کردم. میدونن اگه تیکه بندازن میتونم جواب بدم ولی از صبوریمه که حرفی نمیزنم. به هیچ عنوان پیش کسی خصوصا جاریام بدشونو نمیگم و اجازه نمیدم بدشونو بگن

شوهرمم اجازه دخالت به کسی نمیده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من اونارو مثل خانواده ی خودم می دونم  واقعا دوسشون دارم رابطه ام با جاریامم عالی

چطور با جاری ها خوب شدین؟ منم میخوام با جاری های آینده خوب باشم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
هرکی بد باشه پررو باشه خاندان شوهر باهاش خوبن چون ازش میترسن، احترام کنی سرت سوار میشن

یکی مثل من که اهل بی احترامی نیست حالا اونام عادی رفتار میکنن ولی منی که کلی تحویلشون میگیرم هیچ

پا لیسی چیه زشته،،، خوب ذاتشون خوب آدم های درسنین 

اینو درک نمیکنن

فقط میگن شانس!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

به نظر من دلیلش دوری و دوستیه

ببین اینجوری نیست که اون دور باشه ازشون خیلی باهاشون قاطی نشه محل نده؟

و تو بیشتر قاطی بشی باشون؟

آدما هرچی نزدیک تر باشن بدی هاشونم بیشتر دیده میشه درسته خوبی م دیده میشه ولی بدی بیشتر نمود میکنه

و اونی که دوره م تو مدت کوتاهی که ملت میبیننش نمیاد بدی هاشو نشون بده همه اینجورین خب