2777
2789
عنوان

چطور یه عده روابط خوب با خواهر شوهر مادرشوهر دارن😲

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست

باید برن گمشن اونایی که نکبتن واسه زندگی بچه هاشون...مثل بنده دمشونو بگیر بنداز بیرون چون بعضیا لیاقت ندارن 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت بخدا خیلی اذیتم میکنن واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم اخه یخورده راهنماییم کن

یه راهنمایی میکنم برو حالشو ببر . اول اینکه ببین تو فامیل اونا کی هست ک خیلی خبر میاره، میبره تخکد تو دهنش خیس نمیشه برو پیشش بعد بشین تا میتونی از خواهر شوهر مادر شوهر تعریف کن  هرجا رفتی ازشون تعریف کن . قدم دوم اینکه هر جا رفتی یه چیز خوشگل دیدی هرچند کوچیک ب یه بهانه بخر واسه مادر شوهر جان یا مثلن سوغاتی همیشه بخر . بگو بخند شوخی کن رفتی خونشون مثلن یهو دست بگیر کمد و نمیدونم دکتر مرتب کن بگو وای حیف یهویی شام هوشپره درست کن بعد بگو حیفم اومد بدون شما بخورم خلاصه هر این کارا بکن 

افرین قشنگ حرف دلمو زدی این همه پالیسی هم کنی اخرشم شوهرت میگه چکار کردی واسشون

هرکاری کنی بدتر خوردت کنن مال من که اینجورن هی دل پری دارم بخوام بگم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
یه راهنمایی میکنم برو حالشو ببر . اول اینکه ببین تو فامیل اونا کی هست ک خیلی خبر میاره، میبره تخکد ت ...

بخدا اصلا لیاقت این کارارو ندارن   براش کفش میخرم میگه زشته راحت نیستم توش  مانتو میخرم میگه بدرد نمیخوره اصن تن نمیکنم  منم تصمیم گرفتم از این به بعد مثل خودشون رفتار کنم