2777
2789
عنوان

چطور یه عده روابط خوب با خواهر شوهر مادرشوهر دارن😲

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست
ببین به نظرم رک و راست با هم صحبت کنید راجع به همه مسائل یعنی ازشون بخواه اگر ناراحتی داشتن روراست ب ...

اخه اونا کلی حسودی میکنن بهم والا😂😂  ولی میگم خواهرشوهر بعضیا اصلا حسودی نمیکنن به زنداداش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا این حرفا رو قبول ندارم، من اونقدر باهاشون با احترام و محبت رفتار کردم که به خودشون اجازه نمی ...

میدونی اخه بستگی داره به شعور و فهم طرف و اینکه تو چه خانواد ای بزرگ شده باشه 

یکی هست بهش احترام میذاری محبت میکنی یچیزی حالیشه ولی متاسفانه به یکی احترام میذاری و سرش گیج میره عین جاریای من🤣

مهر حلال نکن تا قرون اخرشو بگیر

عزیزم ممنون به فکرمی ولی به نظرم ارزش نداره هر پولی هم بگیرم باید صرف دکتر کنم سپردمشون به.اون بالا سریم هر چند که تاوان دادنشون از همین لحظه شروع شده دستم تو جیب خودمه خدا همرو پشتمه

میدونی اخه بستگی داره به شعور و فهم طرف و اینکه تو چه خانواد ای بزرگ شده باشه  یکی هست بهش احت ...

حرفت درسته، ولی اینکه بیان بگن شانس دارن یا پرروتر بهتر یا پالیسی میکنن اینا واقعا حرفای زشتیه

من نمیگم شانسم بوده، میگم کار خوب زیاد کردم، دعای خیر پشت سرم خیلی زیاد بوده، شاید خدا بخاطر همه اینا مادرشوهر خوبی سرراهم گذاشته!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اینکه تو اولین پستت گفتی خیلی زشت بود! کسی پالیسیمونو نکرده! احترام گذاشتم و حدود احترام خودم رو م ...

بدونی چه بلاهایی سرم اوردن  اون موقع بهم حق میدی       اونا فقط بلدن حسودی کنن بهم

بدونی چه بلاهایی سرم اوردن  اون موقع بهم حق میدی       اونا فقط بلدن حسودی ...

هرکاری کرده باشن شما اجازه نداری همه رو با یه چوب بزنی!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اره خیلی خوبن البته خوبی کردم خوبی دیدم . البته اینم بگم فعلا در حال ساخت سازیم من خونه مادر شوهرم ز ...

خوشبحالت بخدا خیلی اذیتم میکنن واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم اخه یخورده راهنماییم کن