2777
2789
عنوان

امروز آ یو آ کردم

138 بازدید | 15 پست

بالاخره آماده شدم و امروز آ یو آ انجام شد...حس خیلی خوبی دارم از همین حالا حس میکنم حامله ام😍😍😍

البته کمی هم استرس...

شوهرم خیلی خوشحاله...خدا کنه دلش نشکنه...

خدا هست🙂

ان شاالله بحق این شب عزیز خدا دلتونو شاد کنه همراه با نی نی سالم و صالح و عاقبت بخیر.فرزندی ک شایسته بندگی خدارو داشته باشه.برای منم دعا کن عزیزم خدا بهم نی نی سالم و صالح بده  بهمی زودی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان خواهش میکنم صلوات بفرستید.برای حاجت دل منم دعا کنید‌.الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو میشناسین ک تنبلی تخمدان داشته و با آ یو آ جواب گرفته باشه؟؟؟

اره عزیزمم خیلا نتیجه گرفتن.امیدت ب خدا باشه نتیجشو بسپر بخدا.کجا ا یو ای کردی؟اهل کجای

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان خواهش میکنم صلوات بفرستید.برای حاجت دل منم دعا کنید‌.الهی آمین
ان شاالله بحق این شب عزیز خدا دلتونو شاد کنه همراه با نی نی سالم و صالح و عاقبت بخیر.فرزندی ک شایسته ...

انشاالله عزیزم...انشاالله برای خودت و من دلخوشی بیاد...

خدا هست🙂
اره عزیزمم خیلا نتیجه گرفتن.امیدت ب خدا باشه نتیجشو بسپر بخدا.کجا ا یو ای کردی؟اهل کجای

من کرمانی نیستم اما کرمان آ یو آ کردم...

شما مشکلتون چیه؟؟؟

خدا هست🙂
من کرمانی نیستم اما کرمان آ یو آ کردم... شما مشکلتون چیه؟؟؟

خداروشکر سالم هستیم ...اگ خدا بخواد مشکلی پیش نیاد برای اولین بار میخوام برم ای یو ای توکل برخدا.کی باید ازمایش بدی عزیز؟

خداروشکر سالم هستیم ...اگ خدا بخواد مشکلی پیش نیاد برای اولین بار میخوام برم ای یو ای توکل برخدا.کی ...

من ک امروز آ یو آ کردم ۱۴ روز بعد

خیره انشاالله...

خدا هست🙂

منم نکردم .ولی بزن تو اینتزنت خاطرات ای یو ای نی نی سایت برات میاد عزیزم.این دردها مال ا یو ای ک انجام دادی نگران نباش

منم نکردم .ولی بزن تو اینتزنت خاطرات ای یو ای نی نی سایت برات میاد عزیزم.این دردها مال ا یو ای ک انج ...

بخاطر همین درداست ک حس خوبی دارم همش میگم خدایا این دردا رو از من نگیر بذار تا ۹ ماه داشته باشمشون

خدا هست🙂