2777
2789

چرا حس میکنم دلیل خودکشی ی چی دیگه بوده دیوار دختر کوتاه بوده خوانواده پسره از ترس ابروی خودشون همچی‌چیزی سرهم کردن

در کل اگر دلیل پسر این هم بوده واقعا احمقانس و پسر مشکلی داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین شاسی بلند میخواست باید قبل از عقد مطرحش میکرد.یه جوون این وسط مرده بخاطر عقده های یه دختر ندید ...

خوب عزیزم اینها را که ادم پولدار نمیاد بگیره 

یک ادم ساده لوح گیر میاورند تا بچسوزنندش

چرا حس میکنم دلیل خودکشی ی چی دیگه بوده دیوار دختر کوتاه بوده خوانواده پسره از ترس ابروی خودشون همچی ...

چند ساعت قبل خودکشی دعوای شدیدی داشتن و همسایه ها شنیدن سر چی بوده

خوب عزیزم اینها را که ادم پولدار نمیاد بگیره یک ادم ساده لوح گیر میاورند تا بچسوزنندش

خدا ازشون نگذره.از صبح دارم فکر میکنم مادر اون پسر با چه امیدی برا پسرش زن گرفته نمی‌دونسته عزراییله

چرا حس میکنم دلیل خودکشی ی چی دیگه بوده دیوار دختر کوتاه بوده خوانواده پسره از ترس ابروی خودشون همچی ...

هنوز گیر دختر بد و بیچاره کن نیفتادی که این قدر ساده میگیری 

زن و دختر بد ادم را تا حد جنون جلو میبرند

اون دختره خیلی بیشعور بوده درست

ولی دیگه خودکشی هم نداشت! 😐

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹