2777
2789

میدونین ممکنه معدل پایینم بگیرن یا نه؟

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگیرن 

واقعا یعنی اگه پایین باشه هم میتونم ثبت نام کنم و منتظر بمونم؟

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
آره میگیرن چ رشته ای میخوای؟ 

زبان میخوام...معدل زیر ۱۵ریاضی هم میتونه ؟😖میشه ثبت نام کنم و شانسمو امتحان کنم عزیزم؟

زبان میخوام...معدل زیر ۱۵ریاضی هم میتونه ؟😖میشه ثبت نام کنم و شانسمو امتحان کنم عزیزم؟

آره حتما ثبت نام کن

زبان هم دولتی هس؟ چه شهری؟. 

عزیزم هر رشته ای احساس میکنی اسمتو بنویس، سایت سنجش ک مسخرمون نمیکنه، یا قبول میشی یا نه

آره حتما ثبت نام کن زبان هم دولتی هس؟ چه شهری؟.  عزیزم هر رشته ای احساس میکنی اسمتو بنویس، سا ...

مرسی خواهری😍اره شهرای زیادی داره من گنبد میخوام تو دفترچه انتخاب رشته نگا کن بعصیاش بدون کنکور با سوابق تحصیلیه 

مثلا میشه با رشته تجربی برا انسانی انتخاب رشته کرد؟

اره میشه دفترچه انتخاب رشته رو بخر اونایی که جلوش نوشته با سوابق تحصیلیو میتونی شرکت کنی فقط مراحل ثبت نامش یکم فرق داره تو نت نوشته عزیزم

اگ قبول شدی شایدهمدیگه رودیدیم😂😂

ای جونم قبول شدی؟😍