2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا کمکم کنید شوهرمم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 108 پست
ایشالا سر دختراشون بیاد تو زندگی منم هنوز هیچی نشده نظر میدادن خاله ها و عمه ها و مادر و....همسرمم ...

ولی خانواده شوهر من برعکسن اصلا محل نذاشتن و نمیذارن برا هیچیمون.چون نه که غریبه ام مثلا خودشونو دخالت نمیدن که بگن ما خوبیم و اینا ولی امان از نیش زبونشون و از همه بدتر سحروجادوهاشون!!!!با سحر و جادو همه جوره زندگیمونو مدیریت میکنن اصلا هم لازم نیست چیزی به زبون بیارن.اینجوری اصلا هم خراب نمیشن فقط میرینن به زندگی من

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مادر شوهر من زنده بود میرفتم کاراشو میکردم

اگه میرفتی کاراشونو میکردی و بعدم میگفتن واسه ما کاری نکردی میخواستی نکنی و همه این کارا بشه وظیفت اخر سرم بشی عروس بده بازم همچین ارزویی میکردی؟

خودتو بزن به مریضی. شوهرت که اومد هیچی نگو. فقط مظلوم نمایی کن. تا ازت نپرسیده جریانو براش تعریف نکن.

با مادرشوهر زندگی کردن این مصیبتارو داره.

امروز روز دعاست. بحق امام حسین که یه خونه مستقل بگیرید و از این وضعیت در بیاید.

خدا بزرگه. ذکر یا فتاح بگو. نگران نباش. شوهرت طرف توئه اگه سیاست داشته باشی. اصلن بدگویی اونارو پیش شوهرت نکن.

اگه به شوهرت ثابت نکنی اونان ک اذیتت میکنن زندگی خودت خراب میشه عزیزم،ضبط صدا هم فکر خوبیه اگه شوهرت ...

نه صدا ضبط کردن واقعا کار درستی نیست. وضعو بدتر میکنه. تجربه شده.

شوهر با شعور من حتما تو دامن پدر و مادر خوبی بزرگ شده.

عزیزم اگر فرشته آسمونی هم باشن بازم مادر شوهرن

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

من خواهرشوهر مادرشوهرم تا شوهرم نبودن مینشستن بد شوهرمو پیشم میگفتن منم ناراحت میشدم به شوهرم میگفتم میگفت اشتباه میکنی واسه چی باید بیان این چیزارو بگن اصلن اینطوری نیست شوهرم فکر میکرد من ی جور دیگه حرفارو بهش میگم که مثلن اونارو بد کنم 

ی بار خواهرشوهرم داشت شروع میکرد گفتم عزیزم ی لحظه صبر کن بذار زنگ بزنم داداشت بیاد این حرفارو جلوی خودش بگو اون باید بدونه خواهرشوهرم رنگش پرید گفت نمیخاد من به تو میگم که حواستو جمع کنی گفتم نه باید خودش باشه دید راهی نداره گفت نمیخاد بعد حرفو عوض کرد همون شد

البته باز زیر زیرا کاراشونو میکردن

اما وقتی برادرشوهرم زن گرفت ی اتفاقای افتاد که شوهرم همرو شناخت دست جاریم درد نکنه اومد باعث شد من زرنگ بشم قدر خودمو بدونم شوهرمم سرعقل بیاد

میگن جاری جاریو زرنگ میکنه راست گفتن درسته باهاش در ارتباط نیستم و واسم مهم نیست اما ی کاری کرد کارو واسه من راحت کرد منم سرعقل اورد الان ارزش خودمو بیشتر میدونم