2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا کمکم کنید شوهرمم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 108 پست
عزیزم اگر فرشته آسمونی هم باشن بازم مادر شوهرن

گلم خودت میگی مادر شوهر یعنی مادره شوهر.. وقتی شوهرت رو دوست داری چطور میتونی مادرش رو نخوای؟ البته من تجربه نکردم شاید بقول شما نفسم از جای گرم دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرشوهر مادرشوهرم تا شوهرم نبودن مینشستن بد شوهرمو پیشم میگفتن منم ناراحت میشدم به شوهرم میگفتم ...

دقیقا پدرشوهر منم پشت سر شوهرم یه حرفایی به من میزد ولی جلو شوهرم قربون صدقش میرفت.منم یه بار داشت بد گویی میکرد تا شوهرم اومد حرفشو عوض کرد گفتم چرا حرفایی که به من میگینو به خودش نمیگین؟شوهرم گفت چی شده؟من یه کم از حرفایه باباشو گفتم ...باباش گفت نه من منظورم این نبود.....ولی دستش واسه شوهرم رو شد.....چون فکر میکرد من الکی میگم که باباش بدگوییشو میکنه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
گلم خودت میگی مادر شوهر یعنی مادره شوهر.. وقتی شوهرت رو دوست داری چطور میتونی مادرش رو نخوای؟ البته ...

آره عزیزم مادر شوهر مادر شوهره چون اگه یه بار کاری بکنی و دفعه بعد انجامش ندی یعنی وظیفتو انجام ندادی 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

🤔مثل اینکه اسی رفت😔

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
گلم خودت میگی مادر شوهر یعنی مادره شوهر.. وقتی شوهرت رو دوست داری چطور میتونی مادرش رو نخوای؟ البته ...

ما مشکلی نداریم که مشکلو اونا به وجود میارن.وقتیکه به هیچ چشمی نمیتونن ببینن عروسو. وقتیکه فکر میکنن هوویه عروسن...آره واقعا نفست از جایه گرم در میاد....خوش به حالت که اصلا نمیدونی یعنی چی....

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
ما مشکلی نداریم که مشکلو اونا به وجود میارن.وقتیکه به هیچ چشمی نمیتونن ببینن عروسو. وقتیکه فکر میکنن ...

حالا شاید آدم بتونه یه جوری کادر شوهرشو یه جایی از دلش بزاره ولی امان امان از خواهر شوهر کوفتی نکبت

حالا شاید آدم بتونه یه جوری کادر شوهرشو یه جایی از دلش بزاره ولی امان امان از خواهر شوهر کوفتی نکبت

نه والا من دو تا خواهر شوهر دارم سرشون گرم زندگیه خودشونه اولا اذیتم کردن الان کمتر.ولی مادر شوهرم خودشو هم سن من میبینه هرچی که من بخرم باید داشته باشه هرجا بدم میخواد بره .همیشه حسرتمو میخوره همیشه آه می کشه و میگه خوش به حالت خوش به حالت همیشه خودشو با من مقایسه میکنه.حتی شوهرمم دیگه براش ثابت شده که مادرش چشم دیدن منو نداره 

نه والا من دو تا خواهر شوهر دارم سرشون گرم زندگیه خودشونه اولا اذیتم کردن الان کمتر.ولی مادر شوهرم خ ...

منظورم اینکه میتونی به خودت بگی این مادرشه زحمتشو کشیده یه جوری خودتو راضی کنی ولی واقعا واقعا به خواهر شوهر ربط نداره 

من نمیفهمم؟ من خودم خوب میفهمم چون هوو هستم

عزیزم منظورم اینه تجربشو نداری...

هیچ زندگی بدون مشکل نیست.انشالله خدا به همه آرامش بده🙏🏻🌷