2777
2789

بعد شیر دادن سریع نخوابون‌ یه ربع تا بیست دقیقه بغلش کن سرشو روی شونت بگذار. وقتیم که میخوابونی زیر تشکش جای سرش یه چیز بگذار که سرش بالاتر از بدنش باشه یه حالت شیب دار. اگه هم شیر خشک میخوره شیر مخصوص رفلاکس بهش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شیر دادن سریع نخوابون‌ یه ربع تا بیست دقیقه بغلش کن سرشو روی شونت بگذار. وقتیم که میخوابونی زیر ...

ممنونم چیه شیر خشک مخصوصش اخه فقط تو خواب شیر میخوره

چیز مهمی نیست...داروهاشو بهش بده...بالا میاره؟بی قراره؟بچه هایی که رفلاکس دارن اسید معدشون زیاده همبن...بالا میارن...بعضی ها خود شیرو بالا میارن که اون خوب نیست بعضب ها پنیری بالا میارن...ولی هرچ بچه بزرگتر بشه بهتر میشه...بچه خواهرم شید رفلاکس داشت وحشتناک اما الان 8 ماهشه و دبگ اسری از اون علایم نیست...ماشاالله تیز و فرزه....بچه چند ماهشه؟چه علایمی داره؟

تو گوگل بزن، سایت دکتر مقدادی،برو ببین کلی مقاله داره درباره ی رفلاکس و هرچیزی که بهش مربوطه. کلی هم جواب سوالهای مامانا رو داده. حتما به دردت میخوره

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

بستگی داره شدیده یا نه 

دارو نداد دکتر ؟

دختر من نکسیوم ، موتیلیوم و زانتاک میخورد

خودم لبنیات ، گوشت گاو ، نوشیدنی گاز دار ، هر چیزی که نفخ داشت یا مثلا کیک و بیسکوییت که مواد نگهدارنده داشت یا چیزاایی که طبع سرد داشت نمیخوردم اصلاااااا 

بهش نبات داغ و عرقیجات و اینجور چیزا اصلاااا نده

اگر شیر خشکیه شیر خشک مخصوص باید بخوره

هر دو یا سه ساعت یبار شیر بده ده دقیقه تا ی ربع ، زودتر و بیشتر شیر نده که براش بده

بعد از شیر اروغش رو بگیر و سعی کن سطح شیبدار بخوابه

کامل توضیح دادم بازم سوالی هست بپرس 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ممنونم چیه شیر خشک مخصوصش اخه فقط تو خواب شیر میخوره

دختر من شیر خشک ببلاک AR میخورد. مخصوص رفلاکس هست و یک مقدار غلیظه برای اینکه موندگاریش توی معده بچه بیشتر باشه. حالت فرنی میشه وقتی درست میکنی. 

واقعا این سه تا داروی سنگین هر سه رو با هم میدادی؟ چه بد

بله عزیزم

هر سه و هر کدوم روزی چندبار😢

به مرور کم شد داروهاش و یک سالگی قطع!

رفلاکسش شدید بود سونو داد در یک دقیقه سه بار شیر میاورد بالا😢نمیتونست بخوابه و همش گریه میکرد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بستگی داره شدیده یا نه  دارو نداد دکتر ؟ دختر من نکسیوم ، موتیلیوم و زانتاک میخورد خودم لبنی ...

ممنونم پدی لاکت داد و رانیتیدین من همه ی اینارو میخورم یعنی بچم اذیت میشه ؟حتی لبنیاتم نباید خورد اخه گفت اگه حساسیت نداشته باشه عب نداره