2777
2789
عنوان

توی خیابون روی زمین یه تیکه طلا به قیمت ۲ میلیون تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 72 پست

باید بدین به نزدیک ترین مغازه چون حتما صاحبش برمیگرده دنبالش

اصصصصصلا هم حلال نیست 

تازه اگر برداشتین باید تا مدتها برید اون محل و همون جا تا صاحبش رو پیدا کنید

بر فرض هم که همه کار کردین و پیدا نشد باید با اجازه مجتهدتون بفروشید و پولشو به نیت صاحبش صدقه بدید

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
من هم دقیقا همینطورم. اما یه بار با پدرم حرف می زدم میگفت تو ور ندار،یه معتادی بیاد پیداش کنه ورش دا ...

آره بابا ،من میدونم اگه بخوام بردارم تا صاحابش رو پیدا نکنم آرومو قرار ندارم پس کلا برنمیدارم. 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم آگهی میزنم صاحبش پیدا بشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خدایی اونایی که زدن بی اعتنا رد میشیم فازشون چیه

وازم اینه دو ملیون دردی دوا نمیکنه ک بردارم برا خودم در راه خدا بدمش تا اخر عمر اه صاحبش پشت سرمه اگهیم بزنم دردسر داره

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

چند وقت پيش مادرم رفته بود مراسم خاكسپاري يكي از اقوام

تو خاك و خل يهو يه سينه ريز سنگين طلا ديده بود

اون جا چند تا مراسم خاكسپاري بوده، شماره اش رو روي يه چند تيكه كاغذ مينويسه و به اون صاخب عزاها ميده و ميگه اگر تو اقوامتون كسي چيزي گم كرده به اين شماره زنگ بزنيد.

همون فرداش يه خانومي زنگ ميزنه و نشوني سينه ريزش رو ميده و ادرس ميگيره با يه جعبه شيريني مياد خونه مادرم و ازش ميگيره

خدابیامرزه پدر عزیزتو واقعا که امضات حرف درستیه،من که بی تابشم بهترین بابا دنیا رو داشتم وازدستش داد ...

ممنونم دوست خوبم خدا پدر عزیز شما رو هم بیامرزه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

نظرم عوض شد برش نميدارم اصلا🤦🏻‍♀️

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧