2777
2789
عنوان

توی خیابون روی زمین یه تیکه طلا به قیمت ۲ میلیون تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر شانس کی بودی تو من چن وقت پیش یه تراول پنجاهی از تو کیفم افتاد گم شد انقد حرص خوردم 🙁🙁🙁

آره جالبیش اینه که اول اسم خودمم بود اگه اول اسم خودم نبود اصلا برش نمیداشتم😂😂

من یه دستبند سنگین دوساله پیش میدون تجریش گم کردم ... خیلی دلم سوخت هنوزم یادش میافتم گریه ام میگیره .. دنبالش گشتم ولی پیدا نشد.. کاش هرکس پیدا کرده بود بدستم میرسوند

واقعن راضی نبودم کسی برداره.

از نظر شرعی نمیشه بی اعتنا رد بشید چون ممکنه مال مومن باشه (و حتا اگر هم نباشه)و شما میشده ب دستش برسونید (و یا حداقل تلاشتون رو بکنید ک صاحبش پیدا بشه)و اگر نکنید مسئولید.حکم شرعیشم اینه ک تا یک سال نگه دارید و سعی کنید ک صاحبش پیدا بشه(مثلا همون آگهی کردن)بعد از یکسال و پیدا نشدن صاحبش تآآازه گزینه های اسی اعتبار پیدا میکنه و ب عبارتی برا خودت میشه...

ک دیگه هر کسی خودش میدونه

این حکم شرعیشه؟

حکمی که دل خودمو راضی میکنه اینه

اونجوری مطمین میشم تلاشمو برای پیدا کردن صاحبش کردم چون همه جا و زمان زیادی آگهی میکنم اگه پیدا شد که خداروشکر 

اگه نشد خمسش رو هم به نیازمند میدم 

درهرصورت طلا همونجا بمونه هم شاید یکی دیگه برداره و برای پیدا کردن صاحبش هم تلاش نکنه