2777
2789
عنوان

توی خیابون روی زمین یه تیکه طلا به قیمت ۲ میلیون تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 72 پست
برداشتن پول یا اشیای قیمتی از نظر شرعی احکام خاصی داره اینطور نیس که برداری بفروشی بدی به نیازمند&nb ...

بله.

درستش اینه که اصلا بهش دست نزنی اگر برداریش باید اینقدر بگردی تا صاحبش رو پیدا کنی

اگه همه به این دستور اسلامی گوش میکردن صاحبش خودش برمیگشت و پیداش میکرد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرطوری شده صاحبشو پیدا میکنم اگرم پیدا نشد میفروشم وبراش خیرات میکنم

خدابیامرزه پدر عزیزتو واقعا که امضات حرف درستیه،من که بی تابشم بهترین بابا دنیا رو داشتم وازدستش دادم

من تو محل کارم پیدا کردم دوسال پیش هفت تومن .دادم به رئیسم فرداش صاحبش پیدا شد .چقدر خوشحال شد .این پولا خوردن نداره .به من که نمیسازه مال خودمون از گلومون پایین نمیره .چه برسه مال مردم

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
حوصله ی دردسر ندارم ، حالا بگرد دنبال صاحابش حالا هی ناراحت که یعنی صاحابش الان در چه حاله، مگه بیکا ...

من هم دقیقا همینطورم. اما یه بار با پدرم حرف می زدم میگفت تو ور ندار،یه معتادی بیاد پیداش کنه ورش داره بفروشتش مواد بخره بکشه

گفتم باز اون هم به من ربط نداره 😂 بابام شاکی شد

خدایی اونایی که زدن بی اعتنا رد میشیم فازشون چیه

منکه بردارم باید صاحبش رو پیدا کنم .اگر پیدا نکنم بدجوری عذاب وجدان میگیرم.واسه همین کلا برش نمیدارم.شاید بعدازمن صاحبش اومد وبرداشتش

بله. درستش اینه که اصلا بهش دست نزنی اگر برداریش باید اینقدر بگردی تا صاحبش رو پیدا کنی اگه همه به ...

بله درسته 

من بچه بودم مامانم گفت اگه تو خیابون چیزی پیدا کردی اصلاااا بر ندار اگه برداری باید چند روز بگردی تا صاحبشو پیدا کنی 

از اون موقع بچگی این حرف مامانم توی گوشمه کاملا بی اعتنا رد میشم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بستگی داره من به چند تا مغازه اطراف شماره ام رو می م اگه صاحبش بود که مشخصات  داد که میگم بیاد بگیره اگرنه که مال خودم باشه 😁البته چند بار کیف پیدا کردیم همین کارو کردم ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴