2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

129 بازدید | 30 پست

دوستان من چکاپ قبل بارداری انجام دادم مشکلی ندارم، سونو هم رفتم فولیکولامم همیشه سایزشون عالیه، فقط تیروئید دارم... شوهرم کم تحرکی داره... بعد از اقدام تخمدان راستم همیشه تیر میکشه تا پری بیاد، ممکنه لوله های فالوپ بسته باشن یا چسبندگی داشته باشن؟ بنظرتون به دکتر بگم عکس رنگی برام بنویسه؟

نه طبیعیه نگران نباش بعد اقدام منم اون شکلی شدم هیچ مشکلی هم ندارم به خاطر منی هست ک داخل رحم میره وسیستمش بهم میخوره گاهی وقتا ممکنه نظم پریودی هم بهم بخوره

من کاربریsarezooهستم بیایدتایپیکم باردارم خواهرای گل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم دکتر خودش داد عکس واسه احتیاط ک خاطرمون جمع بشه بعد جدی اقدام کنیم خدارشکر باز بود

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
عزیزم آزمایش ادرار دادی؟

اره دادم عزیزم دکتر اورولوژی گفت باکتری تو ادرارت هست پلی خیلی کمه و کسایی که اقدام دارن اینطور میشن و مهم نیست 

حالا میشه بهم بگی چه ارتباطی داره ؟ممکنه مشکل کلیه باشه؟

منم مثل تو بودم دکتر خودش داد عکس واسه احتیاط ک خاطرمون جمع بشه بعد جدی اقدام کنیم خدارشکر باز بود

خداروشکر🌸 منم توو فکرشم میگم ضرری نداره حداقل خیالم راحت میشه، هرچند شنیدم خیلی درد داره اما ارزششو داره