2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه استرس نداره خداییش

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

چه روزی بود یادش بخیر حسابی بچتو میتونی ببینی برای من که انگشتش دهنش بود فقط میخوردش من جنسیتو تو انومالی فهمیدم تو ان تی احتمال هم نگفت بهم

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
نمیدونم ولی از دیشب راحت نخوابیدم با اینکه بچه دومم هم هست 

وا چه عجیب! چرا انقدر استرس داری؟!!!

منم فردا میرم بچه دومم هم هست ولی ذره ای استرس ندارم در عوض بی صبرانه منتظرم ببینم جنسیت چیه بالاخره

وای منم انقد استرس داشتم شب قبلش نخابیدم !!اما بعد سونو انقد هیجان زده شده بودممم از خوشحالی!!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
وا چه عجیب! چرا انقدر استرس داری؟!!! منم فردا میرم بچه دومم هم هست ولی ذره ای استرس ندارم در عوض بی ...

به خاطر مشکلات دیگه ای که دارم خیلی تو استرس بودم و غصه خوردم و گریه کردم برا همین میترسم انشاالله که سالم باشه 

چه روزی بود یادش بخیر حسابی بچتو میتونی ببینی برای من که انگشتش دهنش بود فقط میخوردش من جنسیتو تو ان ...

وای دقیقا مثل من !!اصلا نمیدونستم جنسیتش رو انگشتشم میخورد دلم ضعف میرفت براش😍😍😍😄

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
به خاطر مشکلات دیگه ای که دارم خیلی تو استرس بودم و غصه خوردم و گریه کردم برا همین میترسم انشاالله ک ...

تو یک هفته استرس داشته باشی، به بچه هم استرس وارد شده نه اینکه رو اندام هاش تاثیر گذاشته باشه، نگران نباش، همین حالت خوب نبست براش 

به خاطر مشکلات دیگه ای که دارم خیلی تو استرس بودم و غصه خوردم و گریه کردم برا همین میترسم انشاالله ک ...

حتما سالمه...بد به دلت راه نده

منم اگه بخام برم تو فاز غصه،سوژه زیاده عزیزم! ولی هیچ چیز برام مهمتر از ارامش خودمو بچم نیست...

افکار منفی و ازار دهنده رو از خودت دور کن