سلام بچه ها خوبيد هفته نه بارداريم يه روزايي بدون انرژي يه روزايي پر انرژي طوري كه فراموش ميكنم باردارم الان شما با جنينتون ارتباط برقرار كرديد من هنوز باورم نميشه 😁 غذا هم نمي تونم بخورم😞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم تا وقتی تهوع داری و ویار نمیتونی باهاش ارتلاط برقرار کنی ... برا من ک سخت بود. روزی صدبار مرگمو میخواستم و ب سقط فکر میکردم. معمولا از وقتی تکون هاشو حس می کنی میتونی باهاش ارتباط بگیری
من 4کیلو کم کردم ازبس بی اشتهام و مدام دارم بالا میارم و مدام باید شوهرم ماساژم بده ازبس کمردرد دارم خوشبحال اونایی ک علائم ندارن من 10هفتمه
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..