صدفیش مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 732 عنوان بیاید همه از اولین کاری که شوهرتون کرد که تو دلتون قلقلک اومد(ذوق خیلی زیاد) اومد بگید. 1516 بازدید | 46 پست خودم ولنتاین دو سال پیش باهاش قهر بودم دوست بودیم اون موقع بعد من خونه بودم یهو اود در زد رفتم واکردم دیدم با ی جعبه گنده جلو دره با این که مقصر دعوا من بودم خیلی حس خوبی داشتم ی جیغی زدم خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 1398/05/19 | 10:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 بعد از عقدمون اولین بوسه رو گذاشت رو پیشونیم و گفت دیگه مال خودم شدی اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 روم نمیشه بگم خب باشه یاداوریش کن واسه خودت ذوق کن تنهایی😂 اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39739 دوست پسرتون میاد درخونه کادو میده😐؟؟حالا من میگفتم ۴تا چهارراه پایین تر پیادم کنه یوقت کسی نبینتمون😮 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
ژینویی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 4866 اولین باری که باهم رفتیم بیرون ی ژورنال داد بهم مانتو انتخاب کنم و ی عالمه خرید کرد برام، از لارژ بودنش لذت بردم عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 بعد از عقدمون اولین بوسه رو گذاشت رو پیشونیم و گفت دیگه مال خودم شدی دوست بودین با هم؟ در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
6363faramehr عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 5604 زانو زد تو پارک ازم خواستگاری کرد حلقه انداخت دستم🤦🏻♀️🥰 هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
،ad عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2759 والا کاری نکرده واسم تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات میفرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 دوست پسرتون میاد درخونه کادو میده😐؟؟ حالا من میگفتم ۴تا چهارراه پایین تر پیادم کنه یوقت کسی نبینتم ... الان دوست پسرت شوهرته؟ در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 دوست بودین با هم؟ نه. چند ماهی در رفت و امد بودیم که سراسر براش استرس بوده اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
mahsai2 عضویت: 1393/01/15 تعداد پست: 4970 اوايل نامزدي محل كارش با شهرمون ١٧٠٠كيلومتر فاصله داشت،قرار بود هفته بعد بياد ديدنم ولي يه هفته زودتر با هواپيما اومد و من روحمم خبر نداشت در رو زدن رفتم دم در ديدم يه دست گل جلوم ظاهر شد بعدم خودش😍😍😍😍لال شدم يهو😁😁😁😁 امضا ندارم،انگشت ميزنم
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 نه. چند ماهی در رفت و امد بودیم که سراسر براش استرس بوده اها چون گفتی گفته دیگه مال خودم شدی فکر کردم دوست بودین.معلومه انتظار میکشیده در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 دوست پسرتون میاد درخونه کادو میده😐؟؟ حالا من میگفتم ۴تا چهارراه پایین تر پیادم کنه یوقت کسی نبینتم ... همووووون تازه همه اموات هم از همون چهارراه رد میشدن😂 اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!