منم ولنتاین از شهر خودشون اومد تو شهری که دانشجو بودم برام یه خرس خ گنده تر از خودم اورده بود سرد بود برف زیاد بود خرسو گذاشتم خوابگاه رفتیم بیرون یادش بخیر زمستون گشت و گذار خ میچسبه عاشق سفر زمستونیم چون دوستیمون تو زمستون خ خوش میگذشت بخاطراون عاشق زمستان و بیرون رفتناشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قهربودیم برام یه ساعت مچی خوشگل گرفت اومد منت کشی😍
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بعد عقد هم اسمس فرستاد گفت دیگه مال خود خود خودم شدی یا اسمس میداد هرشب بدون استثنا تو پنج شش سال دوستی :پروانه امشب پر نزن اندر حریم یار من. ترسم صدای پرپرت از خواب بیدارش کند ؛خ میچسبید بهم بعد عروسی دیگه این اسمس رو نفرستاد
البته نه شب عقدمون وقتی با هم رفتیم بالا مامانم صدام کرد گفت شوهرت شام نخورده.بهم شیرینی و اینا داد ببرم بالا.رفتم دیدم جلوی آینه واستاده داره دکمه های پیراهنشو باز میکنه.گفتم بزار کمکت کنم من عاشق این کارم.بعد داشتم باز میکردم دکمه هاشو نفهمیدم چیشد دستشو دور کمرم حلقه کرد محکم به خودش فشارم داد پیشونیمو بوسید.بعدم رفتیم روی پشت بوم نشستیم با هم.نشسته بودیم کنار هم ستاره هارو نگاه میکردیم یهو بغلم کرد گونمو بوسید گفت دست مامان بابام درد نکنه با عروس پیدا کردنشون
در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋