2777
2789
عنوان

میشه این بی بی چکاروببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 50 پست
اینکه انگار یک خط پررنگ شده تو اقدامی

یه خط پررنگ که میشه منفی هشت ساله اقدامم

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
وای شمامیبینین یعنی امیدوارباشم قبلش هرچی زدم منفی شدنواری لاوین رز کاذب نداره؟شوشوی بیچاره ازدیشب ی ...

ببین یه آزمایش بده

.اگر بتات یکمم بالا بود امیدوار باش بیا خونه و بذار چند روز بگذره و تست بزن تا پررنگتر بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خط پررنگ که میشه منفی هشت ساله اقدامم

دوستمم هاله ش اینجوری بود رفت آز بتا ۲۵ بود..صبر کرد تست زد هی کم کم رفت بالا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دوستمم هاله ش اینجوری بود رفت آز بتا ۲۵ بود..صبر کرد تست زد هی کم کم رفت بالا

جدی خداازدهنت بشنوه خودمم واس همین نمیرم آز میگم اگ پررنگ شدبرمـکه عددش کم نباشه 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
جدی خداازدهنت بشنوه خودمم واس همین نمیرم آز میگم اگ پررنگ شدبرمـکه عددش کم نباشه 

برو آزمایش عزیزم خیالت راحت میشه ،ایشالله مثبته

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢
منم یه هاله میبینم انگاری    اگه حامله بودی منو بلایک.بوس

باشه حتماعزیزم برام دعاکن 

اگر میتونی صبر کنی پس دیگه تست نزن تا چند روز دیگه..بهتره..واست از ته قلبم دعا میکنم❤❤❤❤❤

الان برو آز بده خیالت راحت شه

وای عزیزم انقدآزدادم منفی بوده خورده توذوقمون ک نگو کم خونیم دارم یه ذره خون بگیرن یه ماه بیمارمیشم مینورهستم😂😂

وای عزیزم انقدآزدادم منفی بوده خورده توذوقمون ک نگو کم خونیم دارم یه ذره خون بگیرن یه ماه بیمارمیشم ...

خودتو بزن به بیخیالی و چند روز دیگه تست بزن، تو عکس حاله رو من دیدم امیدوارم که مثبت باشه و دلت شاد شه عزیزم

خدای مهربونم شکرت
مگه هر ساعت بی بی چک میدی؟این دو تا ماله چه موقعن؟

یکیش دیشب یکیش صبح من کلا معتادبی بی چکم😂😂😂😂