مرزبان مدیر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 عنوان میشه این بی بی چکاروببینین | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 50 پست سلام دوستان انروزششم تاخیرم تادیروزهرچی تست میزدم منفی میشدازدیشب اینجوری شدن نظرتون چیه کسی اینجوری بوده میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم 1398/05/19 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 اینکه انگار یک خط پررنگ شده تو اقدامی یه خط پررنگ که میشه منفی هشت ساله اقدامم میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105523 وای شمامیبینین یعنی امیدوارباشم قبلش هرچی زدم منفی شدنواری لاوین رز کاذب نداره؟شوشوی بیچاره ازدیشب ی ... ببین یه آزمایش بده.اگر بتات یکمم بالا بود امیدوار باش بیا خونه و بذار چند روز بگذره و تست بزن تا پررنگتر بشه گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105523 یه خط پررنگ که میشه منفی هشت ساله اقدامم دوستمم هاله ش اینجوری بود رفت آز بتا ۲۵ بود..صبر کرد تست زد هی کم کم رفت بالا گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
goligoli123 عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 447 نمیدونم چراتوعکس مشخص نیس این یه دونه اس؟ یا دو تا بی بی چکه؟
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 تو اقدام هستی عزیزم بله خیلی وقته میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
گلناز1370 عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1246 یه خط پررنگ که میشه منفی هشت ساله اقدامم الان برو آز بده خیالت راحت شه خدای مهربونم شکرت
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6587 منم یه هاله میبینم انگاری اگه حامله بودی منو بلایک.بوس سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 دوستمم هاله ش اینجوری بود رفت آز بتا ۲۵ بود..صبر کرد تست زد هی کم کم رفت بالا جدی خداازدهنت بشنوه خودمم واس همین نمیرم آز میگم اگ پررنگ شدبرمـکه عددش کم نباشه میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
ameni عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 973 جدی خداازدهنت بشنوه خودمم واس همین نمیرم آز میگم اگ پررنگ شدبرمـکه عددش کم نباشه برو آزمایش عزیزم خیالت راحت میشه ،ایشالله مثبته واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 منم یه هاله میبینم انگاری اگه حامله بودی منو بلایک.بوس باشه حتماعزیزم برام دعاکن میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105523 جدی خداازدهنت بشنوه خودمم واس همین نمیرم آز میگم اگ پررنگ شدبرمـکه عددش کم نباشه اگر میتونی صبر کنی پس دیگه تست نزن تا چند روز دیگه..بهتره..واست از ته قلبم دعا میکنم❤❤❤❤❤ گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ameni عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 973 چقدر وقته تست انجام دادی؟هاله پر رنگ تر نشده؟ واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 الان برو آز بده خیالت راحت شه وای عزیزم انقدآزدادم منفی بوده خورده توذوقمون ک نگو کم خونیم دارم یه ذره خون بگیرن یه ماه بیمارمیشم مینورهستم😂😂 میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
گلناز1370 عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1246 وای عزیزم انقدآزدادم منفی بوده خورده توذوقمون ک نگو کم خونیم دارم یه ذره خون بگیرن یه ماه بیمارمیشم ... خودتو بزن به بیخیالی و چند روز دیگه تست بزن، تو عکس حاله رو من دیدم امیدوارم که مثبت باشه و دلت شاد شه عزیزم خدای مهربونم شکرت
مرزبان مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 349 مگه هر ساعت بی بی چک میدی؟این دو تا ماله چه موقعن؟ یکیش دیشب یکیش صبح من کلا معتادبی بی چکم😂😂😂😂 میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم