2777
2789
عنوان

میشه این بی بی چکاروببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 50 پست
چقدر وقته تست انجام دادی؟هاله پر رنگ تر نشده؟

ازنزدیک فوری افتادکمرنگتربود این دیگه پررنگشه 😀

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم دعا کنین پنج ماه اقدامم ماه بعدبگیره

عزیزم پنج ماه که چیزی نیس انشالله به زودی زودمامان میشی 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

[QUOTE=100480309]ازنزدیک فوری افتادکمرنگتربود این دیگه پررنگشه 😀[یکی دیگه تست بده اگه هاله انداخت برو آزمایش/من استرس گرفتم😅برو خبر بده خوهر😂

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢
سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟بیبی چکت خط سفید انداخته؟

نه سفیدنیس ولی زیادم قرمزنیس هاله افتاده فعلاببینم روزای بعدپررنگترمیشه یانه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3094250/ نظرتون-راجب-بیبی-چکم-چیه اینم بیبی چک من ...

بی بی چکت خیلی عجیبه امروزنزدی دیگه خطش سفیده اطرافش صورتیه نمیدونم یعنی چی

[QUOTE=100480309]ازنزدیک فوری افتادکمرنگتربود این دیگه پررنگشه 😀[یکی دیگه تست بده اگه هاله انداخت ب ...

یه دونه دیگه دارم بزارم فرداصبح بزنم خبرشومیدم 😂😂😂😂شمااسترس گرفتی