سلام.بچه ها من شوهرم اوایل خیلی خوب بود اما الان 6ماهه خیلی عوض شده وابسته خونوادش شده طوری که اونارو ترجیح میده بمنو دوتا بچه هاش.من از هر راهی بگین رفتم محبت منت کشی توجه گریه حرف زدن اصلا درست نمیشه نمیگم بده اما تا یه چی میشه بددهنی میکنه یا دعوا.الانم راحت خوابید اما من فقط اشک ریختم حالا نیاز به راهنماییتون دارم
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم از همین گریه و منت کشیو خودتو موجیک کردنو دنبالش برو خسته شده و داش زده شده ، یه مدت که پاسه خودت ارزش قائل شی و به خودت بها بدی ، کلاسی باشگاهی چیزی بری و خودت سرگرم نشون بدی مثل سگ میوفته دنبالت
به یه ورت که از این اداها در میاره ولش کن مرتیکه بی وجود رو فکر میکنن چه خری هستن محلش نزار خودش به غلط کردن می افته یه سکوت سنگینی داشته باش قهر نباش فقط سکوت کن ،وقتی زن سکوت میکنه مرد میترسه