2777
2789

اونایی که اقدام کردن و طول کشیده سره دومی بیاین تا با هم باشیم 

من ۱.۵ ساله اقدام کردم و نشده .... پسر اول رو تا اقدام کردم بار دار شدم الان ۵ سالشه...

من میترسم از دومی تو این‌گرونی،بچمم بزرگ شده تو ۵ ساله ،دیگه نمیدونم توان دارم یا نه،میترسم از اون دوران دوباره،شب بیداری و حرص و جوش .دنبال و دویدن و پوشک‌گرفتن و 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم از دومی تو این‌گرونی،بچمم بزرگ شده تو ۵ ساله ،دیگه نمیدونم توان دارم یا نه،میترسم از اون د ...

دقیقا مثل من حوصله بچه داری ازیک طرف گرونی از یه طرف دیگه باعث شده دیگه به بچه دوم فکر نکنم،راستی استارتر  شغل همسرتون چیه که به فکر بچه دوم هستید؟تو این زمونه دو بچه داشتن وضع مالی خیلی خوبی میخواد .

من میترسم از دومی تو این‌گرونی،بچمم بزرگ شده تو ۵ ساله ،دیگه نمیدونم توان دارم یا نه،میترسم از اون د ...

اره خب همه میترسیم ولی به هر حال زندگی رو نمیشه لنگ گذاشت بخاطر شرایط شرایط نیاکان ما خیلی بدتر از شرایط ما بوده ولی ۵ تا ۵تا میزاییدن دیگه دوتا حداقله برای یه زندگی استاندارد و بچه ای که بعدا نخواد بی کس باشه

خوش به حالتون من دخترم ۱۰ ماهشه دو روز پیش بی بی چک زدم مثبت شد اصن شرایط ندارم فکر سقط بودم شوهرم کلی حرف زد خیلی هم بچم..کسی بوده با وجود بی بیجک مثبت کاذب بوده باشه

خدا جونم مرسی❤
دقیقا مثل من حوصله بچه داری ازیک طرف گرونی از یه طرف دیگه باعث شده دیگه به بچه دوم فکر نکنم،راستی اس ...

نه والا وضع مالیمون معمولیه شوهرمم کارمنده 

من و شوهرم میبینیم کار درست چیه مغلوب شدایط نمیشیم

خوش به حالتون من دخترم ۱۰ ماهشه دو روز پیش بی بی چک زدم مثبت شد اصن شرایط ندارم فکر سقط بودم شوهرم ک ...

وای عزیزم چیزی که خدا خواسته برات رو پس نزن بعدا پشیمون میشی درست میشه شرایط هم انکه دندان دهد نان دهد دوتایی مثل دوقلو باهم بزرگ میشن راحت میشی خیلیا و دیدم اول خیلی سختشون بوده ولی وقتی بچه ها ۵ ۶ ساله شدن واقعا راحت وراضین

ای وای منم اولی رو شش ماه کشیده باردار شدم اینو همش فک می کنم همون ماه اول می شم . بیچاره شوهرم می گ ...

ایشالا که زودی باردار میشی دوسته منم مثل شما بو  ولی دومی رو با یککک بار اقدام باردار شد

شش ماه اقدام که چیزی نیست

وای عزیزم چیزی که خدا خواسته برات رو پس نزن بعدا پشیمون میشی درست میشه شرایط هم انکه دندان دهد نان د ...

شوهرمم همینو میگه خیلی خوش حاله اما سنم ۱۹ سالمه از تیکه و اینای بقیه میترسم و اینکه من عفونت شدید داشتم این ماه شیاف قرص کورتیمازول(اسمش درسته یا نه نمیدونم) و روزی دوتا قرص میتریندازول خوردم و اینکه سر رنگ کردم اصن فکرش رو نمیکردم الان خیلی گیجم خیلی حالم بده هیچ علایمی هم جز درد های پریودی ندارم

خدا جونم مرسی❤
دقیقا مثل من حوصله بچه داری ازیک طرف گرونی از یه طرف دیگه باعث شده دیگه به بچه دوم فکر نکنم،راستی اس ...

دقیقا،اما یوقت میگم یه دونه کمه،خدایی نکرده یه چی بشه چی؟یر پیری دو تا باشن اما واقعا فک نکنم از پس هزینه بربیایم

شوهرمم همینو میگه خیلی خوش حاله اما سنم ۱۹ سالمه از تیکه و اینای بقیه میترسم و اینکه من عفونت شدید د ...

اصلا نگران نباش هیییچ مشکلی نیست اگر خدای نکرده مشکلی باشه خود به خود سقط اتفاق میفته اگرم بمونه سالمه سالمه اینو تجربه دارما 

بعدش گور بابای حرف مردم 

عوضش تا اونا بزر. شن تو هنوز جوونی این خیلی چیزه باحالیه بعدا کلی حال میکنی با این قضیه انگار خواهر برادرتن !باور کن ...