اره خب همه میترسیم ولی به هر حال زندگی رو نمیشه لنگ گذاشت بخاطر شرایط شرایط نیاکان ما خیلی بدتر از ش ...
خب قبلا مگه ما رو با کیفیت بزرگ میکردن یا انقد گرونی بود؟الان بچه رو یه مهدو یه کلاس بفرستی ۱ تومن در ماه برات آب میخوره،حالا فک کن دو تا باشن غیر از خردو خوراک و پوشاک و و و و
دقیقا،اما یوقت میگم یه دونه کمه،خدایی نکرده یه چی بشه چی؟یر پیری دو تا باشن اما واقعا فک نکنم از پس ...
درسته تک فرزندی خوب نیست ولی با این شرایط جامعه به نظرم تک فرزندی خیلی هم خوب هست مگر برای اونایی که پول و حوصله ی زیاد دارن،دو بچه چه فایده وقتی از نظر مالی در رفاه نباشن،بعد همین بچه میگه چرا خوب یکی دیگه آوردین، سر پیری ما هم همسر و بچه و دوست و آشنا اینقدر هست که تنها نباشن.
خب قبلا مگه ما رو با کیفیت بزرگ میکردن یا انقد گرونی بود؟الان بچه رو یه مهدو یه کلاس بفرستی ۱ تومن د ...
ببین درسته بی کیفیت بود ولی اصله بی کیفیتیه اونا تو بی توجهی بود و بی حوصلگی ما که قرار نیست ۵ ۶ تا بزاییم کلا دوتاست برای اون دوتا اگه واقعا حوصله و وقت بزاری نیاز انچنانی به چیزی نیست مهد که وجب نیست بقیه کلاسام اونقدرا نمیشه الان پسر من هم ژیمناستیک میره هم موسیقی هم زبان ولی باز ۱ میلزون نمیشه خیلی بشه ۳۰۰ تومن
ببین درسته بی کیفیت بود ولی اصله بی کیفیتیه اونا تو بی توجهی بود و بی حوصلگی ما که قرار نیست ۵ ۶ تا ...
من الان یه کلاس فرستادمش ماهی ۲۰۰ و خوردی،بعد همون روزایی که کلاس میره ۲۰ تومن خوراکی میخره،مهد هممیره کلی میوه و خوراکی براش میذارم ماهی ۴۰۰ فقط پول مهدشو میدم حساب کنی برای بچه من ۱ تومن میشه
درسته تک فرزندی خوب نیست ولی با این شرایط جامعه به نظرم تک فرزندی خیلی هم خوب هست مگر برای اون ...
والا چی بگم بنظرم خیلی داریم همه چیز رو گردن شرایط میندازیم
من الان بچه هایه دوره خودمون رو خیلی بیشتر از بچه های الان قبول دارم ماها خیلی درک داشتیم بچه های الان خیلی پرو شدن و سیری ناپذیر و قدر نشناس همشم بخاطره یدونه بودنشونه
منم اگه به فکر ارثی باشم که بهمون میرسه دو بچه آیندشون تامینه ولی اصلا دوست ندارمو نمیخوام اینجوری فکر کنم، فکر کن این همه زحمت بکشی آخر سر هم به فکر ارثی که میزاری بیفتن!!!! این برای من تجربه است که اینقدر سرمادیات اعصابمو خورد نکنم و به پولی که از دستم رفته چون آخر سر برای ووثه میزاری.