2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ الهی...چه باحال گیلکی میگی😂😂😂

هیچی گیلکی بلد نیستم ، اینقد اطرافیانم میخندن 😂😂😂😂 مثلا همسایه مون صحبت میکنه ، یه ربع ، بعد من میگم ببخشید حاج خانم ایسایدیم یعنی چی؟ .... آقام ک دیگ هیچی ، من شبکه باران نگاه میکنم میگم شیما شب بخیر . آقام میگ شیما نیست فاطمه سادات شیرینیه . اینقد فضای مفرح ایجاد میکنم ک نگو 😀

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ببخشید کجاش گیلکی بود بلامیسر😐😐😐😐😐

همون دو کلمه آخر😉😉..البته نمیدونم قصدت گیلکی بود یا ن...چون ما نمیگیم نوموکونه میگیم نوکونه

حاجی...اصلن یه چیزی...ما نفهمیدم آخر قضیه چیه..ما دویدیم و نرسیدیم...یه عده نشستن و رسیدن!!
تو این دوره زمونه پسری که همه ی ویژگی های خوبو داشته باشه خیلی سخت پیدا میشه .دیگه دخترای ما بیشتر ب ...

ولي من فكر ميكنم ميتونن پيدا كنن

مثلا تو اين سايت يبار يكي ميگفت خاستگارم خيلي خوبه فلان داره فيسار داره فقط يبار گفت بايد از تره بار خريد كني!

ملت ميگفتن چيزي نيست ك زنش شو

هرچي دهنمو پاره كردم بابا كدوم خاستگار تو خاستگاري ميگه از تره بار خريد كن نرمال نيست و ... گفتن نه توو بدي 

گفتم باشه بعدش تاپيكاي خسيس بودن شوهره بود كه ميناليد

يا يبار يكي گفت خاستگارم عاليه خيلللي فقط ميگه درستو ادامه نده

هي گفتم ميخواد جلو پيشرفتتو بگيره ميشي يه زن خوونه نشين كه هيچ هنري نداره ريختن سرم كه نههه تو بدي بعدشم...

مناسفانه چون شرايط اقتصادي سخت شده و بقول دختراي كم سن شوهر كم شده 

سطح توقعات به حدي اومده پايين كه دخترا فقط دنبال پولن 

خب پول داره بيخيال اخلاقش

خب كار خوب داره بيخيال فرهنگش

و...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هیچی گیلکی بلد نیستم ، اینقد اطرافیانم میخندن 😂😂😂😂 مثلا همسایه مون صحبت میکنه ، یه ربع ، بعد من ...

اللهی همش خوش باشین عزیز😉

حاجی...اصلن یه چیزی...ما نفهمیدم آخر قضیه چیه..ما دویدیم و نرسیدیم...یه عده نشستن و رسیدن!!
همون دو کلمه آخر😉😉..البته نمیدونم قصدت گیلکی بود یا ن...چون ما نمیگیم نوموکونه میگیم نوکونه

اره واسه همین پرسیدم عزیزم گیلکی نبود اصلن

البته من بچه رشتم ولی فک نکنم گیلکای دیگم اینجوری بگن

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
یه سوال.واقعا همیشه رو بندمیزنی؟

یه دوست داشتم اونم میزد..ولی خب ما خیلی اذیتش میکردیم..اون ناراحت نمیشد ها البته..میدونست داریم شوخی میکنیم..الان که ازدواج کرده رفته عذاب وجدان گرفتیم😑

ولي من فكر ميكنم ميتونن پيدا كنن مثلا تو اين سايت يبار يكي ميگفت خاستگارم خيلي خوبه فلان داره فيسار ...

اره متاسفانه هر چب محیطم کوچیک تر میشه این مشکل بزرگ تر میشه ها

اره واسه همین پرسیدم عزیزم گیلکی نبود اصلن البته من بچه رشتم ولی فک نکنم گیلکای دیگم اینجوری بگن

ا یه هم استانی دیگه 😊😊😊...