2777
2789
اها .موفق باشی.منم دو ترم جامعه شناسی خوندم اصلا خوشم نیومد خیلی رشته ی بدون عاقبتی بود.امسال ثبت نا ...

ممنون همچنین عزیزم

نمیتونم بشکافم قضیه رو کاربریمو دوست دارم😂😂😂

خدا عاقبت هممونو بخیر کنه در هرصورت😑

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصالتا کاظمینی هستم.ساکن لاهیجانم شهر کلوچه و چای و عجایب 😉😀😇

یعنی شما عراقی هستید پدر ومادر هردو ؟؟؟

نمیدونم چرا تا اسم کاظمین رو شنیدم دلم گرفت دلم اربعین خواست من خیلی برای شما عرب های عراق احترام قائلم احساس می کنم شما خیلی مومن تر از ما ایرانی ها هستید 

یعنی شما عراقی هستید پدر ومادر هردو ؟؟؟ نمیدونم چرا تا اسم کاظمین رو شنیدم دلم گرفت دلم اربعین خواس ...

یجوری بود لحنت شبیه کسایی که میخوان اخر ترم از استاد نمره بگیرن😊

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
یه سوال.واقعا همیشه رو بندمیزنی؟

هر جا نامحرم باشه هذا من فضل ربی آره آبجی خوبم😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
یعنی شما عراقی هستید پدر ومادر هردو ؟؟؟ نمیدونم چرا تا اسم کاظمین رو شنیدم دلم گرفت دلم اربعین خواس ...

پدری اصالتا کاظمینی هستیم . ن مادری.مادرم سیده نیست.من تا حالا نرفتم ، قرار بود با بابام بریم ک نشد از دنیا رفت .... الهی ک امسال قسمت هر جفتمون بشه .  من روزهای دم شهادت امام موسی بن جعفر علیه السلام اینقدر غم دارم غصه دارم ، خودمو کنترل میکنم وگرنه تمام ساعات اشکام جاریه.قربونت بشم ب من باشه میرم عراق زندگی میکنم.😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
پدری اصالتا کاظمینی هستیم . ن مادری.مادرم سیده نیست.من تا حالا نرفتم ، قرار بود با بابام بریم ک نشد ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو 

انشالله که امسال قسمت هردوتامون وهرکی حسرت کربلا رو داره بشه