2777
2789
استارتر عزیز یه لحظه فکر کردم زنداداش خودم این تاپیک و نوشته چون داداش کوچیکه خودم دیروز رفت شهری که ...

بیچاره زن داداشت چقدرگناه داره تو این گرما

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
واقعا اگه از خانواده خودت بخوان بیان یه مدت بمونن خوشت میاد شوهرت اینجوری برخورد کنه؟ برادرشه فامیل ...

عزيزم پدرم سه سال پيش اومد ،هفته پيش سي سي يو بوده همين همسرم يه تلفن نکرده مادرم حالشو بپرسه ، خانوادم بيان که ميشمره روزارو ، سه نفر يه هفته اومدن ، چرا داييت دو شب اينجا بود ،مگه من داييم مياد و اين حرفا ولي کلا دلشون ميخاد بيان زياد بمونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز یه لحظه فکر کردم زنداداش خودم این تاپیک و نوشته چون داداش کوچیکه خودم دیروز رفت شهری که ...

خب چرا گذاشتين سه ماه اوار شه سر زندگي کسي ، چرا زخداداشتون رو نميبينين

خب استارتر شوهرتم ب اندازه تو تو اون خونه سهم داره خودت راضی میشی شوهرت همچین حسی ب خونواده تو داشته باشه؟؟؟؟کارشو راه بنداز بنده خدا حتما مجبوره وگرن کی دلش میخواد سر بار یکی دیگ باشه 

نمی‌دونم چی بگم بخدا اگه میدونی پر رو نمیشه یه اتاق براش مرتب کن بگو بره تو اتاق این مدت و یحوری تحم ...

اتاقي نداريم عزيزم يکي که تخت خودمون هست اون يکي هم وسايل پسرم و کلا شايد دو سه متر فضا خالي باشهکوچيکه 

بیچاره زن داداشت چقدرگناه داره تو این گرما

نه آخه زنداداشم و داداشم بچه ندارن این داداش کوچیکم هم 15 سالشه اونام به بهانه این میرن می‌گردن اتفاقا زنداداشم خودش میگه بیا همشم وقتی بهش زنگ میزنم بیچاره میگه 24 ساعته توخونه تنهام و این حرفا کاشکی یه مهمون بیاد برامون از این حرفا با اینکه گردن درد شدددید داره وبه پولم احتیاج نداره میگه میرم سرکار فقط تنها نمونم خونه

چکار کنم ، مريضه ، ميگه تا پايان ماه بمونم سر همين کارم تا بعد ببينم چي ميشه ، الان گف

مرضش چیه مگه

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

درکت می  کنم سخته واقعا روسری و لباس پوشیدا تو این گرما ولی اونم خونه برادرشه ،خودتو بزار جای شوهرت ، یه لباسایی انتخاب کن که خیلی توشون اذیت نشی ، یکم صبور باش و تحمل کن دیگه میگذره ، بنده خدا شرایط خوبی نداره از سر کیف که نمونده ، انشاالله خدا کمکش کنه کاراش راست و ریس شه بره دنبال زندگیش هم اون راحت شه هم شما ، اونم الان خجالت زده و معذب هست ولی بعضی وقتا آدم مجبور میشه

خب استارتر شوهرتم ب اندازه تو تو اون خونه سهم داره خودت راضی میشی شوهرت همچین حسی ب خونواده تو داشته ...

ببين اين اصلا مجبور نيست خونه خواهرشون همين نزديکي هاش مرتب تلفني باهم حرف ميزنن 

اینایی ک میگن وااای چرا شوهرت اینو گفته 

شوهرت کار خوبی کرده اتفاقا خواسته ب خانمش اهمیت بده منظورش این بود لازم‌نیست بپزی و بشوری و مراعات کنی یا حجاب بگیری  

لطفا فضایی فکر نکنید مگه میشه ب برادرش بگه خونم نیا مگه دنیا تو این مدت ب اخر میرسه واسه همین نخواسته خانمش اذیت بشه گفته برو راحا باشی 

همچیننن میگن وای حرف شوهرتتتتت فلان انگار زن دوم اورده گفته خونه رو ترک کن 

من یه خونه کوچولو داشتم دو طبقه بود برادرشوهرام دائم میومدن اون رفت نفر بعدی اومد.اصلا وظیفم شده بود.خیلی عذاب میکشیدم .بعد خونه رو دادیم رفت از بس مهمون برام میومد .الان دارم خودمو جای شما میذارم کاملا میفهمم چی میگی.ولی یه نصیحت .خودتو عذاب نده اون که اونجاهست چه تو اخم کنی چه نکنی.تو که وظیفه ای که نداری افتاده گردنت.مطمئن باش بعد یه مدتی میره.فقط تو میمونی و چروک هایی که بهت اضافه شده .حرصایی که خوردی.بعد چندسال بعد کسی یادشم نیس مطمئن باش.

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
ببين اين اصلا مجبور نيست خونه خواهرشون همين نزديکي هاش مرتب تلفني باهم حرف ميزنن  

عزیزم ادم با برادر راحتتره تا دوماد 

شاید دومادشوم سر خرج و مخارج و خوردو خوراک یا ... خواهرشو اذیت کنه  بهر حال جامعه مرد سالاره ادن ترجیح میده برا خونه برادرش تا دومادش عزیزم 

بگو بهش ب عنوان مهمون هر چقد خواستی بیا .ولی اینکه بخوای از اینجا بری سرکار شب بخوای بیای نمیشه مگه ...

دقيقا همينه که شما گفتي ، فقط من به شوهرم اينار و ميگم اصلا انگار گوش نداره ميگه تو زور ميگي