2777
2789

الکی با تلفن حرف بزن که به دوستت گفتی نیا چون مرد غریبه تو خونست و خسته شدی و حالا حالاهاهم نمیره تا بشنوه بره پی کارش

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خنده نداره ک جانم بنده خدا گناه داره ممکنه اذیت باشه

زنداداشم فامیله ولی یک اخلاقای داره که اصلا فکر نمیکنین آنقدر ر مهربونه و به فکر همس من که منم بعضی وقتا حرصم میگیره البته میگم مهربونه نه فقط به خاطر اینکه داداشم رفته خونشون ها نه کلا خیلی خوبه ما همه خواهرشوهر هم خیلی دوسش داریم

ببينيد مشکلاتش زياده مهره هاي کمريش مشکل داره و نميتونه سر پا وايسه ، يه مشکل روده اي داره ، افسرده ...

ای جانم غریبه ب غریبه کمک میکنه نیتتو پاک کن بگو ب خاطر کمک ب خلق خدا و در راه خدا سختیو تحمل میکنم....راستی سوال پست قبلمو ندادی 

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
دقيقا همينه که شما گفتي ، فقط من به شوهرم اينار و ميگم اصلا انگار گوش نداره ميگه تو زور ميگي

منم تهرانم خانوادم شهرستان داداشم و برادر شوهرم میان تهران سرکار اولش میخواستن بیان خونه من رک ب دوتاشون گفتم مهمونی هرچقد دوس دارین بیاین .ولی اینکه واسه کار بخواین بیاین نمیشه .حالا هفته ای ی روز میان سر میزنن اینجوری بهتره از اول بگی راحتره

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
خواهرشون تنهاس عزيزم

خب گمشه بره خونه خواهرش زنگ بزن به مادرشوهرت بگو این بره پیش خواهرش من خسته شدم گرمه هوا معذبم تو این گرما میخام راحت باشم اگه دخترتونم مرده یک شام و ناهاره پولش بش میدم اما اینو جمع کنه

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

حالا از کجا میدونین استارتر جلو برادرشوهر حجاب داره

م خودم هرگز ندیدم از نزدیک کسی جلو برادر شوهرش روسری بزاره

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

با همه تعریفایی که کردم اون زنداداش دیگم برعکس این زنداداشم هستشا این دوتا داداشام با اینکه باهم تویه یک شهر ویک محل هستن زیاد باهم رفت آمد ندارن داداش کوچیکم پارسال یک رو ز خونشون بود میگه آبجی من سر تبلتم بودم یه دفعه نگاه کردم دیدم سفره پهن کرده تو آشپزخونه ناهارش نصفه کرده منو صدانزده یا میگه از دروغ گفته تو دسته جارومو شکستی فکرررر کن داداش من میگه گفتم من اصلا نمیدونم جارو تون کجاهس یا از این قبیل کارا خلاصه همون روز اول داداشم فرارییی شد دیگه هم تو اون مدت که اونجا بود خونشون نرفت شما هم از این کارا بکن صد درصد تضمینیه