2777
2789
اون مجبوره مریضه دست و بالشم بسته اس....من خودم یه شبم خونه کسی نموندم خونه کسی هم برم بدون کادو و ش ...

خب عزيزم تو مهمان نوازي من نيستم ، خب مثه همه خصلتها يکي داره يکي نداره ديگه چيز عجيبي نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شرایط سخت ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد. ولی قرار نیست بابت اون شرایط سخت دیگران رو اذیت کنیم. من اگه ...

والا بقران شما فکر کردين من شرايطم اوکي يه ، ديسک کمر دارم بسکه سر پام ، افسردگي و  وسواس دارم حاله خودمم خوش نيست، خب به قول شما شرايط سخته ولي خب سزاواره منم سختي بکشم ، اونم نمونه اش همسرم که ميگه برو خونه بابات و روزهاي مهمونام رو ميشمره

همین الان خود شما نگفتی فرهنگا متفاوته ؟؟؟؟ بعد الان داری میخندی به فرهنگ یک نفر دیگه؟؟؟

والا ما میگیم پوشیه تو خیابون هم میبینیم زیادن که پوشیه میزنن ایشون برگشت گفت نقاب میزنن فکر کردم شوخی میکنه چون کسی به اونا نمیگه نقاب انگار طنز میگفت

شما هم کاراگاه بازیتو تعطیلش کن میگردین تو کامنتا دنبال نخود سیاه

فکر کنم 8 سال کوچيکتر از منه ، بله پسرم پنج سالشه

خب با بچه سختتر میشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خب شرایط سخت ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد. ولی قرار نیست بابت اون شرایط سخت دیگران رو اذیت کنیم. من اگه ...

موافقم در این مورد منم نمیپسندم ...واقعا سخته واسه کسی کاری کنی ک قدرشناس نیس بلکه طلبکارم هست

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
والا ما میگیم پوشیه تو خیابون هم میبینیم زیادن که پوشیه میزنن ایشون برگشت گفت نقاب میزنن فکر کردم شو ...

دنبال کاراگاه بازی نبودم از این بدم میاد که فقط یه عده اهل شعاد دادن هستن به وقت عملش که میرسه کلا فراموش میکنن

دنبال کاراگاه بازی نبودم از این بدم میاد که فقط یه عده اهل شعاد دادن هستن به وقت عملش که میرسه کلا ف ...

شما نگران نباش چه کسی به حرفش عمل میکنه 

منم بچه نیستم مث بچه مچه های مدرسه ایه اینجا سالهاست اینجام و اکثرا من و میشناسن چه اینجا چه بیرون و بیکار نیستم مطلبی بنویسم فقط صفحه را پر کرده باشم دوتا لایک بخوره کاش ادم از خودش اول شروع کنه بعد به دیگران پیله کنه