2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد ازدواج عاشق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به اعتقادیه ک داره مثلن من به عشق بعد ازدواج اعتقاد دارم اره اونم ممکنه دوثش داشته باشه نکات م ...

این کاراوقتی امکان پذیره که طرف مقابلش هم باهاش همراه باشه هم فکرباشه شایداون آدم این کارهاروقبول نداشته باشه

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
تا الان خیلی تلاش کردم  دیگه  بیخیالش میخوام بشم  منم جوونم همسن و سالمو میبینم حسرت ...

برای خودت زندگی کن شادباش فعالیت داشته باش اما همیشه یادت باشه خداهست پس سعی کن مرتکب گناه نشی 

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
برای خودت زندگی کن شادباش فعالیت داشته باش اما همیشه یادت باشه خداهست پس سعی کن مرتکب گناه نشی 

نمبزاره جایی برم تنها دوتا بچه دارم 

همیشه ام عروسی چیزی باشه قبلش دعوا میندازه یا قهر میکنه میگه نمیرم یک ساعت التماسش میکنیم  اقاراضی بشه بریم

این کاراوقتی امکان پذیره که طرف مقابلش هم باهاش همراه باشه هم فکرباشه شایداون آدم این کارهاروقبول ند ...

امتحانش مجانیه  خب حداقل بگه تلاش کرده

من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
خودت عاشق شدس؟ چطوری شوهرت تونسته بهت اینجوری بگه 😶

از بس رو بهش دادم   من خیلی میلیسمو میبوسمش  هرکی باشه  پرو میشه  ولی مرد خوبیه  اصن‌نگام به زنا نمیکنه ولی زبونش بده و لوسه

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه