2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد ازدواج عاشق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی در زندگی همسر دوستتون قبلا وجود نداشته که الان دلیل عدم علاقه ش اون باشه..دوست شما کم کم با محبت و صبوری میتونه کاری کنه همسرش بهش علاقه مند بشه..خب ادمایی که قبل از ازدواج عاشق میشن این عشق که در لحظه ایجاد نمیشه با گذشت زمان و شناخت بیشتر..پس بعد از ازدواج اگر طرفین واقعا تلاش کنن و تجربه تلخ  یا حسرتی نداشته باشن میتونن به هم علاقه مند بشن...

عشق وقتی موندگاره که از روی معرفت باشه وگرنه خیلی از عشق ها به نتیجه نرسیدن چون یکی از طرفین شاید معرفت واقعی رو به طرف مقابل نداشت که براش تلاش نکرد...دوست شما فقط باید اجازه بده همسرش اون رو بیشتر و بهتر بشناسه.. بهش توجه کنه

من ازاول دوسش نداشتم ازدواج بع اجباره خانوادم بود الانم متنفرم ازش 

کاریم نکرد که دوسش داشته باشم 

با داد زدن و غر و کتک کاری کاراشو را میندازه 

دلم میخواد بمیره 

یامن  بمیرم خسته شدم 😭😭😭

بستگی به اعتقادیه ک داره مثلن من به عشق بعد ازدواج اعتقاد دارم اره اونم ممکنه دوثش داشته باشه نکات مثبتشو بنویسه واسه هرکاری تشکر کنه واسه خودش وقت بزاره احترام بزارن بهم بیشتر خلوت کنن و از هدفا و رویاهاشون بگن تا با فکر همدیگه بیشتر اشنا شن 

من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
من ازاول دوسش نداشتم ازدواج بع اجباره خانوادم بود الانم متنفرم ازش  کاریم نکرد که دوسش داشته ب ...

سخته 🙁🙁🙁ولی خدابزرگه سعی کن خوشبخت شی

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔