2777
2789

خانومها من اخرین پریودیم ۲۲ آذر ۹۷ بوده....

خودم با سونوی غربالگری اول حساب میکردم ولی دکترم میگه با سونوی تشکیل قلبش باید حساب بشه!

با هرکدوم حساب میکنم‌ یه هفته اینا با هم فرق دارن عقب جلو میشن...

کدومش درست تره؟

من باید هفته ۳۴ آسپرینمو قطع کنم حتما

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من برای سزارین حد وسط رو انتخاب کرد 

واسه منم سونوم یه هفته با پری اختلاف داره 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سنو اهر یعنی کدوم  سنو؟؟بقیه سنو هات هماهنگ بودن؟

هنوز سنو ۸ ماهگیم ندادم,اما سنو ۲۲ هفتگیم و ۲۶ هفتگیم هر دوتا باهم هماهنگ بودن و ۱ هفته کمتره از سن جنین. اما دکتر همیشه طبق آخرین پریودم محاسبه میکنه. حالا خودم واقعا گیج شدم که کدومش درسته؟!

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

ببخشبد من سنو آخرم ۱ هفته کمتره از سن جنین. منم دقیقا این سوالو دارم. طبق کدوم سنو سن جنین محاسبه کن ...

تقریبا با هم هستیم 

میشه بگید آخرین پریودتون‌چ تاریخی بوده 

فارس. وراوی...❤❤❤
هنوز سنو ۸ ماهگیم ندادم,اما سنو ۲۲ هفتگیم و ۲۶ هفتگیم هر دوتا باهم هماهنگ بودن و ۱ هفته کمتره از سن ...

طبق پریود دقیق تره من خودم ۱۲ روز اختلاف داشتن ولی. موقع تاریخ پریودم درد گرفتم نه سنو ...البته اون زمان من انتی و انامالی نبود ک بدیم. زن داداشم هم ۱۳ روز سنوی تشکیل قلب اختلاف داشت انتی  تاریخ دقیق و زد و دکتری ک سزارین کرد رو تاریخ انتی براش عمل کرد...این اتلاف یا لقاح دیر تشکیل شده یا جنین ریزه...دختر خودم ۲ کیلو ۸۰۰ بود.

الهم صل علی محمد و ال محمد
طبق پریود دقیق تره من خودم ۱۲ روز اختلاف داشتن ولی. موقع تاریخ پریودم درد گرفتم نه سنو ...البته اون ...

پس اختلافش جای نگرانی نیس؟

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه