بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
هنوز سنو ۸ ماهگیم ندادم,اما سنو ۲۲ هفتگیم و ۲۶ هفتگیم هر دوتا باهم هماهنگ بودن و ۱ هفته کمتره از سن جنین. اما دکتر همیشه طبق آخرین پریودم محاسبه میکنه. حالا خودم واقعا گیج شدم که کدومش درسته؟!
هنوز سنو ۸ ماهگیم ندادم,اما سنو ۲۲ هفتگیم و ۲۶ هفتگیم هر دوتا باهم هماهنگ بودن و ۱ هفته کمتره از سن ...
طبق پریود دقیق تره من خودم ۱۲ روز اختلاف داشتن ولی. موقع تاریخ پریودم درد گرفتم نه سنو ...البته اون زمان من انتی و انامالی نبود ک بدیم. زن داداشم هم ۱۳ روز سنوی تشکیل قلب اختلاف داشت انتی تاریخ دقیق و زد و دکتری ک سزارین کرد رو تاریخ انتی براش عمل کرد...این اتلاف یا لقاح دیر تشکیل شده یا جنین ریزه...دختر خودم ۲ کیلو ۸۰۰ بود.