2777
2789
عنوان

نگرانم راهنماییم کنید؟

206 بازدید | 8 پست

دوستان من دو تا سونو دادم دو تاش یه نوع کیست رو مطرح کرده و اندازه هم یکی تقریبا اما سونو اولیم که توسط رادیولوژیست بود with septa or solid بود سونو دومیم پیش متخصص زنان با برد تخصصی with no septa or solid بود گفت تو سونو اولت no جا انداخته تایپیست حتی خون توی کیستمو روی مانیتور نشونم داد حالا نمیدونم چی کار کنم به حرفش اعتماد کنم؟اخه کیست با سپتا و سولید خطرناکه راهنماییم کنید

به حرف رادیولوژیست گوش کن چون تخصصش اینه. حتما پیگیر باش و دوباره سونو بده برای مشخص شدن نوع کیستت و ...

نوع کیستم هموراژیک هست که هر دو سونو همین بود مشکل توی دیواره دار یا جامد بودنش هست که پزشک زنان با سونو که چک کرد گفت نه دیواره داره نه جامد هست کیستم ۲ سانته یعنی متخصص زنان اشتباه میگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوع کیستم هموراژیک هست که هر دو سونو همین بود مشکل توی دیواره دار یا جامد بودنش هست که پزشک زنان با ...

راستش نمیشه با اطمینان گفت که متخصص زنان اشتباه میکنه بستگی به مهارت و تجربه ش داره ولی به شخصه معتقدم حرف رادیولوژیست قابل اعتمادتره چون کارش اینه. من خودم کیست دارم دوسال چندین بار سونو شدم و متخصص های زنان گفتن کیست ساده ست ولی رادیولوژیست از روز اول گفت آندومتریوز و هموراژیکه. و بعد از دو سال و کلی دارو خوردن و درمان نشدن بالاخره آخرین پزشک زنانی که رفتم گفت آندومتریوزه.

راستش نمیشه با اطمینان گفت که متخصص زنان اشتباه میکنه بستگی به مهارت و تجربه ش داره ولی به شخصه معتق ...

حالا اینا هر دو گفتن هموراژیک هست مشکل تو مشخصات کیسته هست رادیوژولیست نوشه with septa or solid part خوب سپتا و سولید که هم معنی نیستن که بینش or گذاشته

واسه اینکه خیالت راحت شه دوباره برو یه جای معتبر سونو بده. 

اره ۵ روز دیگع میرم ولی تا ۵ روز دیگه دق میکنم سر یه کیست ۲ سانتی ببین چه بلایی سرم اومد سر یه کلمه no یعنی میکشم تایپیستشو 😖😖😖😖😖😖