2777
2789

سلام

من میخوام بخونم برای کنکور سال بعد کنکور هنر میشه کمکم کنید چه کتاب هایی لازمه به جز عمومی ها

تخصصی چه کتاب هایی میخواد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رشته ای دوست دارید؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
من راستش طراحی دوخت دوست دارم برم ولی انگار رتبه پایینی باید بیارم به نظرم آزاد برم بهتره

طراحی دوخت زیرگروه یکه و آزمون عملی داره.

فکر میکنم تنها دانشگاه دولتی تهران که این رشته رو داره الزهراست.حدود رتبه اش رو تو سایت ها ببینید.

برای زیرگروه یک درک هنر و خلاقیت تصویری خیلی مهمند و ضریب چهار دارند.علاوه بر کمک آموزشی خیلی مهمه که واقعا اطلاعات هنریتون هم به روز باشه.اگه دوست دارید دولتی برید باید خیلی خوب روی این دوتا درس تمرکز کنید.ولی برای آزاد همین که عمومی هاتون رو عالی بزنید و یه درصد پایینی هم این دو تا درس رو بزنید البته نه صفر میتونید قبول بشید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

به خصوص خلاقیت تصویری اگه تو نوع سوال هاش استعداد داشته باشید با دونستن پايه و يه سرى تحليل ها میتونید بزنید بعضی از سوال هاش رو.

ولى درک هنر واقعا درس سختیه و درصد پایین هم نیازمند خوندن هست.

ممنون عزیزم واقعا لطف کردی

خواهش ميكنم عزيزم كارى نكردم.

اگه نظام قديمى براى درك هنر كتابهاى مبتكران يا راه انديشه و انتشارات كارنامه خوبند.

براى خلاقيت تصويرى هم انتشارات كارنامه خوبه ولى همه اش تسته كه بايد اموزشى بهشون نگاه كنى و از سوالهاى جديد نترسى.

من پيشنهادم اينه اگه تصميمت جديه حتما از اينستاگرام كسى كه خودش اين رشته رو ميخونه پيدا كن و سوال كن و اينكه صفحه ى هنر قلم چى و كانالشون هم اطلاعات خوب و مفيدى داره.

خواهش ميكنم عزيزم كارى نكردم. اگه نظام قديمى براى درك هنر كتابهاى مبتكران يا راه انديشه و انتشارات ...

شما دانشگاه آزادی رو نمیشناسید برای این رشته 

بابت اطلاعتونم هم ممنونم آخه زمان میزارید تایپ میکنید و من واقعا سپاسگزارم

شما دانشگاه آزادی رو نمیشناسید برای این رشته  بابت اطلاعتونم هم ممنونم آخه زمان میزارید تایپ م ...

عزيز دلم من كه كارى نكردم.ممنونم از مهربانيت.

من الان سرچ كردم ديدم با سوابق تحصيلى و بدون كنكور هم ميشه اين رشته رو رفت.

دانشگاه آزاد و علمى كاربردى و فنى حرفه اى اين رشته رو دارند.

اين دانشگاه آزاده.

رشته  – طراحی و دوخت نیز در واحدهای دانشگاهی شبستر، خاروانا، میانه، گرمی، سما تبریز، سما کاشان، زواره، سما نجف‌آباد، سما ورامین، سما بیرجند، بجستان، آبادان، سما دزفول، ششده و قره‌باغ، سقز، سما قم، کنگاور، سما گرگان، سما قائمشهر، سما اراک، سما بندرعباس، سما ملایر و سما یزد پذیرش بدون کنکور دارد.

و در شهرى كه زندگى ميكنيد دانشكده هاى فنى حرفه اى و علمى كاربردى هم اين رشته رو دارند.

مثلا تهران دانشكده فنى حرفه اى شريعتى.

شايد بتونى همين امسال ثبت نام كنى چون با سوابق تحصيليه.