2777
2789
عنوان

کسی که میخوان سال دیگه کنکور هنر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
عزيز دلم من كه كارى نكردم.ممنونم از مهربانيت. من الان سرچ كردم ديدم با سوابق تحصيلى و بدون كنكور هم ...

سلام ببخشید دیر جوابتون رو میدم

واقعا خیلی گلی ممنونم عزیزم

خودمم دنبالش کردم و تحقیق

دیدم آزاد یا همون علمی کاربردی خیلی بهتره تا بیام کنکور و اگر بشه یا نشه

فقط دانشگاه فنی حرفه ای شریعتی رو که میگید از بچه ها تو تایپیک بعدی پرسیدم میگن باید کنکور بدم ولی اگر میشد خیلی خوب بود چون بهم نزدیک تره

بازم ممنون عزیز دلم

یه سوال اگر جواب بدید ممنون میشم

اینکه ثبت نام علمی کاربردی چطوریه؟

سلام ببخشید دیر جوابتون رو میدم واقعا خیلی گلی ممنونم عزیزم خودمم دنبالش کردم و تحقیق دیدم آزاد ی ...

سلام عزيزم.خيلى خيلى ممنونم از لطف و محبتت عزيزدلم.

درسته براى دانشكده شريعتى نياز به آزمون هست ولى چون براى رشته طراحى دوخت كاردانى رو داره  شايد نياز نباشه.اين رو حتما حتما زنگ بزن از خود دانشكده بپرس.

براى ثبت نام علمى كاربردى وقتى سايت سنجش انتخاب رشته رو باز كرد ميرى سايت و براى ثبت نام علمى كاربردى يه كارت داره كه بايد بخرى بعد كد سريال ميده كه اون رو وارد ميكنى و انتخاب رشته ميكنى.اين براى رشته هاى كارشناسى پيوسته است.

براى رشته هاى كاردانى رو مطمئن نيستم.شايد يكم فرق كنه.شايد هم نه.

دفترچه ى سنجش رو هم حتما بخون شايد اونجا توضيح بيشترى نوشته باشه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خدا کنه شریعتی قبول کنه خیلی ممنون

خواهش ميكنم عزيزم.

ان شاالله قبول ميكنه و رشته ى دلخواهت رو همين امسال قبول ميشى.

اين ليست دانشكده هايى هست كه كاردانى اين رشته رو دارند ولى نميدونم براى سال ٩٨ هم همين هست يا نه.دفترچه ى امسال رو هم حتما بخون.

از صميم قلب برات آرزوى موفقيت ميكنم.🌹

https://nojavanshad.ir/wp-content/uploads/tarahivadukhtkardani.pdf

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
ممنون عزیز دلم خیلی کمکم کردی خیلی مهربونی عزیزم😊😍

خواهش ميكنم دوست مهربون و قشنگم.

من كارى نكردم كه كاش اطلاعاتم بيشتر بود ميتونستم بهتر راهنماييت كنم.

خيلى ممنونم از لطف و محبت و انرژى خوبى كه دارى.😍😍

ان شاالله به بركت اين شب عيد هميشه و در تمام مراحل زندگيت موفق باشى و همين امسال بتونى رشته ى مورد علاقه ات رو قبول بشى.❤️🌸😘

خواهش ميكنم دوست مهربون و قشنگم. من كارى نكردم كه كاش اطلاعاتم بيشتر بود ميتونستم بهتر راهنماييت كن ...

خوشحال شدم از آشنایی باهاتون واقعا دلسوزانه با آدم حرف میزنی و این یه حسنه

ممنون عزیز دلم منم آرزوی موفقیت برای شما رو دارم

راستی عیدتون هم مبارک😉😉😉

خوشحال شدم از آشنایی باهاتون واقعا دلسوزانه با آدم حرف میزنی و این یه حسنه ممنون عزیز دلم منم آرزوی ...

عزيز دلم منم همين طور.واقعا خيلى خوشحالم از آشنايى با يه دوست مهربون.

خيلى لطف دارى عزيزم.قطعا خودت خوبى كه  اين ديدگاه زيبا رو دارى.

عيد تو هم خيلى مبارک باشه.امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی.❤️❤️❤️

ممنون بابت همه چیز خوبی از خودتونه من حقیقت رو گفتم🌷🌺🌹

❤️❤️😍😍🌺🌺💐💐