2777
2789

پدر شوهرم اینا شهرستان خونه ساختن به بهانه آبیاری باغ و... تند و تند میرم. هفته پیش به شوهرم پشت هم زنگ زده بیاید اینجا. منم تازه پریودیم شروع شده بود خیلی سختم بود به شوهرم گفتم خواهش میکنم این هفته نریم. ولی شوهرم حرف و خواسته باباشو ترجیح داد و رفتیم  دو روز موندیم و برگشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من حرف من براش اولویت داره اول از من میپرسه فلان جا بریم به مامان یا باباشم میگم هنپز معلوم نیس میپرسم میگم که میایم یا نه

عاشق این اخلاقشم😍😁

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

خب عزیزم براش توضیح بده که سختته 

ببین با جنجال هیچی درست نمیشه‌ها

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تا این حده که میترسم خونه صدا ازم در بره پیام بده زنم صدا ازش در رفت 

واقعا میگی؟!

سختت نیست؟! چطور مدارا میکنی؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شوهر من اگه دلايلم براش قانع كننده باشه، به حرف من گوش ميده مثل مريضى و ... 

اما اگه از رو لج بازى و اين چيزا باشه، اصلا نظر من براش مهم نيست، بايد تو جمع خانواده ش باشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ