2777
2789

چی میزنین به پوست وموهاتون که ازش راضی هستین ونتیجه دیدین؟ من خودم زیرچشمام روغن گرچک میزنم الان نگاه میکردم انگار چروک های ریزو میبره🙄 به نظرم خوبه به پوستم هم روغن های طبیعی میزنم ولی ماسک نمیزنم میخوام ببینم شماازچی راضی هستین برای پوست وموهاتون

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتم رو با اب میشورم😁

😂😂😂اتفاقا برعکس من صورتمو با آب نمیشورم چون میگن اصلا خوب نیست بدتر چروک میندازه و کدر میکنه.

فقط چشو چالمومیشورم😅

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

موهامو ارگان ميزنم هميشه

صورتمم يه ضدافتاب خوب بي رنگ ميزنم هميشه هيچ وقتم ارايش نميكنم فقط يكم ابروهاموجاهاي خاليشوميكشم بارژميزنم وگرنه تامهموني مهمي نباشه كرمپودرعمرا بزنم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜
واااقعا؟ یعنی نزنم؟ میخواستم فردا برم روغن کرچک بخرم 

نمیدونم منم اینجاخیلی تعریفشو شنیده بودم من زدم قشنگ چندتاچندتاموقع شستن صورتم میومدن دستم راضی نبودم من🙁

من با ۳۰۰ تومن از این رو به اون رو شدم😋 صورتمو با فوم لافارر میشورم سرم ویتامین سی پریم میزنم و د ...

😂بگو با۳۰۰چیاخریدین همینایین که گفتین؟