2777
2789
عنوان

تجربه من از عکس رنگی رحم

12275 بازدید | 21 پست

دوستان نمیدونم چرا نمیتونم توی تاپیکم پست بذارم

توی کامنت اول مینویسم براتون

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوشگلا

من دیشب بالاخره رفتم و عکس رنگی رحم رو گرفتم

میخوام تجربه امو به بقیه دوستان انتقال بدم

شاید کمی مفید باشه و بتونه بهتون کمک کنه

چند روز قبل از عکس رفتم نوبت گرفتم دکتر اونجا یه سری دارو و آمپول بهم داد که گفت قبل از اینکه بیای آمپول بزن بعد بیا

داروی آنتی بیوتیک رو هم از یه شب قبل استفاده کن

قبل از اینکه برم یه شیاف دیکلوفناک زدم و یه قرص ژلوفن خوردم بعد رفتم آمپول رو تزریق کردم و رفتم مرکز رادیولوژی برای عکس

بهم گفت مثل معاینه زنان دراز بکش

چون زن داداشم انجام داده بود و برام توضیح داده بود و کلی هم توی نت سرچ کرده بودم خیلی میترسیدم

اسپکولوم رو که گذاشت یکم اذیت شدم (کلا من با معاینه شدن و دستگاه اسپکولوم مشکل دارم، بعضی ها اذیت نمیشن اصلا)

بعدش بهم گفت با پنس باید دهانه ی رحمم رو بگیره تا فیکس بشه این هم اصلا دردی نداشت فقط یه حس داغی داشتم که ابدا ناخوشایند نبود

بعد از این مرحله گفت سعی کن خودتو شل بگیری و نفس عمیق بکشی تا دارو رو برات تزریق کنم

مرحله ی اول تزریق یه درد خفیفی مثل درد پریودی داشتم که شاید حدودا ۳۰ ثانیه بود

مرحله ی دوم و سوم هیییییییچی متوجه نشدم

بچه ها من قبلا بارداری خارج از رحم داشتم و بهم گفته بودن لوله سمت چپمو درآوردن

اما دکتر بعد از تزریق و عکس گفت من لوله سمت چپ رو میبینم و برای اینکه مطمئن بشن بعد از یه ربع سه تا عکس همراه با سه تزریق دیگه انجام دادن که روی هم شش مرحله تزریق داشتم من

هنوز برای جواب باهام تماس نگرفتن

اما دکتر بهم گفت خدارو شکر لوله ام باز و مشکلی ندارم

دوستان گلم باور کنید اونجوری که درمورد عکس رنگی صحبت میکنن نیست بستگی به آستانه صبر و تحمل خودتون هم داره

شاید اونی که داره مدام منفی میگه اون آدم درد سستی باشه یا نه ، بخاطر مشکلش دردش بیشتره

برای من شده بود تابو و مدام عقب انداختم اما حالا میبینم چه اشتباه بزرگی کردم

امیدوارم مطلبم براتون مفید بوده باشه

و هرکسی باید این کارو انجام بده، با توکل به خدا بره انجام بده و با خوشحالی از روی تخت بلند بشه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
سلام خوشگلا من دیشب بالاخره رفتم و عکس رنگی رحم رو گرفتم میخوام تجربه امو به بقیه دوستان انتقال بد ...

برای منم درد نداشن با اینکه خ ترس داشتم فقط خودمو شل گرفتم و نفس همیق کشیدم همون بار اول که اون ماده رو تزریق کردن یه حس درد پریودی خفیف بود.....خیلیل باهمراه میرفتن اما من تنها رفتم ...

مشکلتون چی بود که عکس رنگی گرفتید؟ منم دکتر گفته باید بگیرم اما خیلی میترسم😥

کامنتم رو بخونید

من تا يك ربع بعد عكس رنكي دستامو پاهامو دهنم كج مونده بود و عين اونايي كه سكته كردن حرف ميزدم كه پرستار خودش ترسيد و رفت برام ابميوه خريد 

فكر كنم اثر أشعه ايي بوده كه عكس ميانداخته

وزن شروع 

سلام سلام صد تا سلام به همه اونایی که دارن مامان میشن .بچه ها قول شرف میدم برید پیش خانم طاهری کلینیک صدرا تو تهران پارس فقط فقط بپرسید روزهاشو حتما حتما وگرنه غالب میکنن کسه دیگه ای رو جاش چون هر روز نیست ایشون من خودم پیش ایشون انجام دادم لوله با چسبندگی زیاد باز شد اخلاق بیست کار بیست اصلا بیشرف انگار به دنیا اومده این کار رو مثل معجزه انجام بده دستش واسه من که شفا بود بیست روز بعد باردار شدم ولی دوستم رفته بود گفته بود پیش خانم طاهری گفته بود بله بیاین هستن ولی تو اطاق از اون خانم فامیلیش رو پرسیده بود یه چیز دیگه بوده فامیلیش کار اون مطب بینهایت زشته که روزهای ایشون رو نمیگن 

سلام سلام صد تا سلام به همه اونایی که دارن مامان میشن .بچه ها قول شرف میدم برید پیش خانم طاهری کلینی ...

عزیزم از کجا متوجه بشیم که خانوم طاهری برامون انجام میده 

شما نمیدونی چه روزایی هستن

برای همه دعا کنید مثل پروردگار که مهربانیش بر همه سایه افکنده استای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر ازمن به خدا ایستاده ای
سلام سلام صد تا سلام به همه اونایی که دارن مامان میشن .بچه ها قول شرف میدم برید پیش خانم طاهری کلینی ...

عزیزم هزینه عکس چقد شد ؟درد داشت؟

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭

سلام من هم امروز رفتم عکس رنگی تمام نی نی سایتو زیرو رو کردم و واقعا از ترس تجربه بعضی از عزیزان خواب به چشمم نیومد تا اینکه رفتم سونوگرافی صدرا برای دکتر رضوانی زاده خانمی به اسم خانم طاهری این کارو برای من انجام دادند که ان‌شالله خیر آخرت ببینند ایشون برخورد صمیمی مهربان داشتند و تسلط زیاد و به شدت ماهر بودند...من قبل رفتن یک شیاف دیفنوفلاک و قرص مسکن و هیوشین استفاده کردم و خودشونم اونجا برام امپول هیوسین زدند و واقعا ممنونم از همه عزیزان که تجربشونو با ما به اشتراک گذاشتند و من هم وظیفه خودم دونستم که اینکارو انجام بدم...ممنونم از نی نی سایت که همچین بستری رو فراهم کردند...

سلام من هم امروز رفتم عکس رنگی تمام نی نی سایتو زیرو رو کردم و واقعا از ترس تجربه بعضی از عزیزان خوا ...

سلام عزیزم خانم طاهری چه روزهایی هستند؟ازکجا مطمئن بشیم  که ایشون کارمون انجام میدن؟ممنون میشم بگین 

سلام دوستان شبتون بخیر دوستان میخواستم اقداماتمو واسه بارداری بگم و اگه کسی جواب سوالمو بدونه ممنون میشم بهم بگه.

دوستان من ۵ ساله ازدواج کردم و یک سالو خورده ای بدون جلوگیری باردار نشدم یکبارم داروهای محرک استفاده کردم جواب نگرفتم بعدش داروی جلوگیری خوردم مدت طولانی بعد هم ۲ ۳ ماه بازم بدون جلوگیری اقدام داشتم که نشد و دکتر رفتم بهم عکس رنگی داد و همین ماهم دارو و امپول برای بارداری تو عکس رنگی نشون داد که سمت راستم بستس و باز شد با عکس بعدم تو سونو فولی ۱۸ داشتم کهhcg زدم  و الان ۷ روز مونده به پریود شدنم اول اینکه واسم خیلی دعا کنید لطفا و خودتون هم حاجت روا و سوالم اینه الان که ۷ روز مونده به پریودم زیر دلم هرازگاهی تیر میکشه و‌یکم بیحالم علائم دیگه ای ندارم از چی میتونه باشه؟

سلام دوستان شبتون بخیر دوستان میخواستم اقداماتمو واسه بارداری بگم و اگه کسی جواب سوالمو بدونه ممنون ...

عزیزم باردار شدی؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید