سلام خوشگلا
من دیشب بالاخره رفتم و عکس رنگی رحم رو گرفتم
میخوام تجربه امو به بقیه دوستان انتقال بدم
شاید کمی مفید باشه و بتونه بهتون کمک کنه
چند روز قبل از عکس رفتم نوبت گرفتم دکتر اونجا یه سری دارو و آمپول بهم داد که گفت قبل از اینکه بیای آمپول بزن بعد بیا
داروی آنتی بیوتیک رو هم از یه شب قبل استفاده کن
قبل از اینکه برم یه شیاف دیکلوفناک زدم و یه قرص ژلوفن خوردم بعد رفتم آمپول رو تزریق کردم و رفتم مرکز رادیولوژی برای عکس
بهم گفت مثل معاینه زنان دراز بکش
چون زن داداشم انجام داده بود و برام توضیح داده بود و کلی هم توی نت سرچ کرده بودم خیلی میترسیدم
اسپکولوم رو که گذاشت یکم اذیت شدم (کلا من با معاینه شدن و دستگاه اسپکولوم مشکل دارم، بعضی ها اذیت نمیشن اصلا)
بعدش بهم گفت با پنس باید دهانه ی رحمم رو بگیره تا فیکس بشه این هم اصلا دردی نداشت فقط یه حس داغی داشتم که ابدا ناخوشایند نبود
بعد از این مرحله گفت سعی کن خودتو شل بگیری و نفس عمیق بکشی تا دارو رو برات تزریق کنم
مرحله ی اول تزریق یه درد خفیفی مثل درد پریودی داشتم که شاید حدودا ۳۰ ثانیه بود
مرحله ی دوم و سوم هیییییییچی متوجه نشدم
بچه ها من قبلا بارداری خارج از رحم داشتم و بهم گفته بودن لوله سمت چپمو درآوردن
اما دکتر بعد از تزریق و عکس گفت من لوله سمت چپ رو میبینم و برای اینکه مطمئن بشن بعد از یه ربع سه تا عکس همراه با سه تزریق دیگه انجام دادن که روی هم شش مرحله تزریق داشتم من
هنوز برای جواب باهام تماس نگرفتن
اما دکتر بهم گفت خدارو شکر لوله ام باز و مشکلی ندارم
دوستان گلم باور کنید اونجوری که درمورد عکس رنگی صحبت میکنن نیست بستگی به آستانه صبر و تحمل خودتون هم داره
شاید اونی که داره مدام منفی میگه اون آدم درد سستی باشه یا نه ، بخاطر مشکلش دردش بیشتره
برای من شده بود تابو و مدام عقب انداختم اما حالا میبینم چه اشتباه بزرگی کردم
امیدوارم مطلبم براتون مفید بوده باشه
و هرکسی باید این کارو انجام بده، با توکل به خدا بره انجام بده و با خوشحالی از روی تخت بلند بشه