2777
2789
عنوان

چجوری تنبیه میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 26 پست
مرد دو بار تربیت پیدا میکنه یه بار پیش مادرش  یه بار همسرش جهت اطلاعتون

تربیت به عهده مادر پدر هست.ادم باید کسی به عنوان همسر انتخاب کنه که نیاز به تربیت نداشته باشه.ادم بالغ که دارا عقل و شعور هست دیگه نیاز به باید و نباید نداره اونم تو زندگی مشترک

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان.منظورش تنبیه بدنی نبوده که همگی معاخزه اش میکنین منظورش اینه چطوری رفتارمیکنین اگه به حرفتون نکنه وبره جایی که نبایدبره

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
تو خانواده شما تنبیه به معنای زد و خورد و کتک کاریه؟؟ چون تو خانواده ما تنبیه ینی کسی رو از کاری که ...

ما چیزی به اسم تنبیه کلا تو خانوادمون نداریم.بهتره با همسرتون درست رفتار کنید نه اینکه تنبیهش کنید

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

اول بگو کجارفته که نبایدمیرفت تاراهنماییت کنم😆

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

من با تازیانه سیاهو کبودش میکنم.بعد میبندمش ب اسب 

اسب میدوء پدرش در میاد رو زمین کشیده میشع

بعد اگ زنده بود قیر داغ میریزم تو حلقش😐

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اول بگو کجارفته که نبایدمیرفت تاراهنماییت کنم😆

میخاد بره شنا با خانوادش من نمیتونم برم امتحان دارم

دختر خالشم میره که ادم درستی نیس

منم نمیخام بره میگه من برا دل خودم میرم

ینی اگه همسر شما بخاد بره جایی که دوست ندارین میزارین؟

بله من به عقل و منطق شوهرم اعتماد دارم

اگه جایی بخواد بره ومن علاقه نداشته باشم با نهایت احترام مخالفتمو اعلام میکنم اما در نهایت انتخاب رو به خودش واگذار میکنم

ولی دوستانه بهت میگم مردا رو اگه محدود کنی بیش از حد پنهون کاری رو یاد میگیرن

میخاد بره شنا با خانوادش من نمیتونم برم امتحان دارم دختر خالشم میره که ادم درستی نیس منم نمیخام بر ...

عزیزم اگه ازش چیزی ندیدی وبهش اعتمادکامل داری وبقیه هم هستندمثلا برادریاپدرهمسرتون زیادسخت نگیرید البته بایدهم ایشون حرفتونوگوش میکردن ولی اگه الان که رفتن ابرازپشیمونی کردن زیادمساله روبنظرم کشش نده عزیزم😊