مرد دو بار تربیت پیدا میکنه یه بار پیش مادرش یه بار همسرش جهت اطلاعتون
تربیت به عهده مادر پدر هست.ادم باید کسی به عنوان همسر انتخاب کنه که نیاز به تربیت نداشته باشه.ادم بالغ که دارا عقل و شعور هست دیگه نیاز به باید و نباید نداره اونم تو زندگی مشترک
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
عزیزان.منظورش تنبیه بدنی نبوده که همگی معاخزه اش میکنین منظورش اینه چطوری رفتارمیکنین اگه به حرفتون نکنه وبره جایی که نبایدبره
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
میخاد بره شنا با خانوادش من نمیتونم برم امتحان دارم دختر خالشم میره که ادم درستی نیس منم نمیخام بر ...
عزیزم اگه ازش چیزی ندیدی وبهش اعتمادکامل داری وبقیه هم هستندمثلا برادریاپدرهمسرتون زیادسخت نگیرید البته بایدهم ایشون حرفتونوگوش میکردن ولی اگه الان که رفتن ابرازپشیمونی کردن زیادمساله روبنظرم کشش نده عزیزم😊