2777
2789
عنوان

سوال خواهرشوهری دارم کمک

401 بازدید | 33 پست

اول مرسی از همه ک نظر میدن و راهنمایی میکنن

دوستای گلم خواهر شوهرم ی هفته اس زایمان کرده و یه شهر دیگس . قراره 2-3 روز بریم خونشون 

قبلا ی سری حرکات و حرفای زن و شوهری ازش دیدم که جلوی شوهرم میزده و من خیلی بدم میاد و ب شوهرمم گفتم و خودش هم خبردار شده 

حالا میگم اگه برم خونش و ببینم جلوی شوهرم بخواد لخت بشه به بچه شیر دادن چیکار کنم ؟ ب نظرتون تا نرفتیم به شوهرم بگم اگه این صحنه پیش اومد ی واکنش منفی بده بدونه ناراحت شدی ؟ 

(اینم بگم من بدم میاد اگه شما عزیزان مشکلی ندارین لطفا نگین خواهرشه و فلانه و ... ، چون ب نظرم وقتی دیده من بدم میاد جلوی شوهرم بی حیا باشه دلم میخواد بخاطر احترام ب من که خیلی بهش احترام میزارم یکم رعایت کنه)

من جلو بابام به بچم شیر نمیدم خجالت میکشم یه پارچه میندازم رو خودم ....

حتما خیلی با داداشش راحته

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاج واقعه قبل از وقوع؟؟؟؟

خب شاید الان سنگین و رنگین شده باشه.

پیش داوری نکن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

اخ جون دعوا😂😂😂

هر کی تخمه داره بیاره وسط😁

اسی منو نزنیا شوخیه😓

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
به زن تازه زاییده واکنش منفی نشون بده 😑😑😑😑😑

نمیدونم مثلا منظورم اینه ک اینکارو کرد شوهرم مثلا بره تو اشپزخونه بشینه ب نشونه ناراحتی ن اینکه داد و دعوا

من جلو بابام به بچم شیر نمیدم خجالت میکشم یه پارچه میندازم رو خودم .... حتما خیلی با داداشش راحته

ن عزیزم جالبه هر کس رو میبینن میگن بی حیاس اینجوریه و فلانه ولی خودشون خیلی ظاهر و حرفای زشتی میزنن حتی جلوی پسرخاله هاش و اینا

عزیزم بجای اینکه ب این و اون بسپری بهتره به خود خاهرشوهرت بگی

بهش بگو واسه اینکه راحت باشی برو یه اتاق دیگه شیر بده 

ولی بنظرم اشکالی نداره مطمعنا داداشش ب چشم بد ب خاهرش نگا نمیکنه

خودت رو دوست داشته باش❤
میخوای بری اعصاب زن تازه زائیده رو بریزی بهم و خواهر و برادر و به جون هم بندازی نرو خواهشا.

عزیزم برعکسه اینه . اون وقتی میدونه من بدم میاد و کلا کار زشتی هم هست اینکار ای کاش مراعات کنه

بعدم قصدم دعوا نیست واقعا

گفتم مثلا شوهرم بره توی اشپزخونه ک خواهرش بفهمه کارش بده