افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم من همین الان درگیرش بودم 😥😥 قطعا برنجت ایرانیه!!! پارسالم مشکل داشتم هرکی یه راه داد از سیر و نمک ریختن و پهن کردن تو سایه!! آخرش یکی از دوستای نی نی سایتی که خدا خیرش بده گفت یکم برنج هندی بگیر قاطیش کن منم یه گونی هندی رو با ایرانی قاطی کردم کلا ریشه کن شد. الانم همین کارو کردم اگه با مخلوط شدن برنج هندی مشکلی نداری همین کارو بکن بهش شک نکن
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
برا منم زده بود ریختم تو آبکش زیرشم ملافه انداختم هی تکون دادم شپشکاش ریخت بینشم یه عالمه نمک بریز من ریختم تو دبه اما میگن بریزی تو این بطری نوشابه ها اصلا خراب نمیشه جونورم نمیزنه
واای نه تو رو خدا. خیلی خطرناکه. یه بار اشتباهی میره توی غذا، کشنده است. دختردایی من چند روز پیش با قرص برنج خودکشی کرد. کاش فقط مرده بود، زجرکش شد تا جون داد...
تقریبا...فک کنم ۳. ۴ تا کیسه ده کیلویی....قبلا هم شپش زده بود ادک کردم و گردو گذاشتم اکی شد...الان کل انباری و کل خونم پر شدن....خونه رو نمیدونم چیکار کنم