2777
2789
عنوان

چیکار کنم کمک 😢

78 بازدید | 8 پست

سلام خسته نباشید 

من ازدواج راه دور کردم ، بخاطر شغل همسرم از خانواده همسرمم دورم ، الان با اونا اومدم پیش خانوادم ، از اول مرداد 

ما رب خانگی و وسایل دیگه درست کردیم و قراره باخودمون ببریم و چون ماشین خودمونه من میگم سنگین میشه و خراب نشه یوقت

مادرشوهرم میگه تا یه هفته دیگه برگردیم و من و پسرم بمونیم و شوهرم بیاد با اون برگردیم که میشه تا دوازده شهریور 

من دلم میخواد برم ولی چیزی نمی‌گم ، الان شوهرم زنگ زده که شما بمونین منو بردارمم بیایم باهم برگردیم

من بهش پیام دادم که فکر ماشین باش و زیاد اصرار نکن 

که بهش برخورد و ناراحت شد و به بحث کشید ،اخر گفت هفته دیگه همگی میاین و منم دیگه نمیام اونجا

الان چیکار کنم دست از لجبازی برداره 

تو عصبانیت هم یه حرفایی زد واقعا ناراحت شدم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

خوب وقتی بگه بمون چه اصراری داری تو بعدهم بحث ماشینو پیش میکشی خراب هم بشه خودش میفهمه اشتباه کرده دعوا نداره دیگه

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
خوب وقتی بگه بمون چه اصراری داری تو بعدهم بحث ماشینو پیش میکشی خراب هم بشه خودش میفهمه اشتباه کرده د ...

اعصابم داغون شد ، بعد ازش پرسیدم که در مورد اومدن چه حرفی زدین با بابات 

که ناراحت شد و گفت باید بهت گزارش بدم و ..

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبی بوده یه حرفی زده به دل نگیر من شده خانواده شوهرم زنگ میزنن بهش وبهش یه چیزی میگن اما هیچ وقت عادت ندارم بپرسم چی شد خودش میگه عصبیش نمیکردی خودش میگفت اصلا چرا باشوهرت نیستی تنها مسافرتی؟

عصبی بوده یه حرفی زده به دل نگیر من شده خانواده شوهرم زنگ میزنن بهش وبهش یه چیزی میگن اما هیچ وقت عا ...

نظامیه ، بیشتر از دوهفته مرخصی نمیدن ، بخاطر راهش هم سالی یبار یا دوبار میریم پیش خانوادم ، واسه این گفتم بیام یه ماه بمونم 

منم شوهرم نظامیه با اینکه خونه بابام نزدیکه هیچ وقت تنها نمیرم با این مساله اصلا مشکل نداره اما خودم راحتترم این دفعه میگذره سعی کن دیگه تنها نری مخصوصا با خانواده خودش

منم شوهرم نظامیه با اینکه خونه بابام نزدیکه هیچ وقت تنها نمیرم با این مساله اصلا مشکل نداره اما خودم ...

اره دیگه عمرا اینجوری بیام ، منم چیزی نگم خودش برنامه ریزی می‌کنه ، میگه برو با اونا 

میگه مامان بابای مریضمو به پای تو بزارم که بهت خوش بگذره یا تو چیکاره ای که این حرفا رو میگی 😔

چی بگم من بهش به این حرفا 

یا میگه ناراحتی طلاق بگیر بچه هم خودم برمیدارم

اره دیگه عمرا اینجوری بیام ، منم چیزی نگم خودش برنامه ریزی می‌کنه ، میگه برو با اونا  میگه مام ...

دهن به دهنش نذار حتما دلش از جایی پر بوده یا روز کاری سختی وداشته

دهن به دهنش نذار حتما دلش از جایی پر بوده یا روز کاری سختی وداشته

اره منم می‌خوام دیگه پیام ندم هر وقت آروم شد خودش پیام بده