2777
2789
عنوان

خانمایی که نی نیشون پسر بوده و طبیعی زایمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 61 پست
اره منم شبی که کمر درد داشتم و شکمم سفت میشد و ترشح خونابه داشتم صبحش بستری شدم و عصر زایمان کردم&nb ...

وای خدا میشه ایندفعه دیگه واقعا درد زایمان باشه. خیلی خسته ام. لطفا واسم دعا کن

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی عزیزم؟ من 6 روزه منتظرم خدا میدونه چقد تو این 6 روز اذیت شدم

میشه همین الان برای من دعا کنی منم نی نی دار بشم ، مامان یه پسمل خوشگل ، ان شاءالله به سلامتی فارغ شی گلم

وای خدا میشه ایندفعه دیگه واقعا درد زایمان باشه. خیلی خسته ام. لطفا واسم دعا کن

برای منم دعا کن بچه ام سالم باشه عزیزموبسلامتی بیاد بغلم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
نشانه های زایمانه منم همینطور بودم تا یک هفته قبل زایمانم درد داشتم شب قبل زایمان  آش دوغ خوردم ...

من دوماه خر نمیتونسم مرحبا

😉😉

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
برو بیمارستان ضربان قلب بچه رو چک میکنن  حتی اگه موقع زایمان نبود خیالت راحت میشه ساک بیمارست ...

هفت صبح انشاالله میرم. انشاالله تا اونموقع دردام زیاد شده باشه

خدایاشکرت
برای منم دعا کن بچه ام سالم باشه عزیزموبسلامتی بیاد بغلم

شمام انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی و زایمان راحتی خواهی داشت

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
هفت صبح انشاالله میرم. انشاالله تا اونموقع دردام زیاد شده باشه

سوره مریم‌بخون عزیزم

خیلی کمک میکنه با معنی بخون 

خیلی قشنگ و آرامش بخش

من خودم به حضرت زینب خیلی متوسل می شدم 

من برات صلوات می فرستم

اکر یادت بود برام دعا کن اسمم زینب 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
میشه همین الان برای من دعا کنی منم نی نی دار بشم ، مامان یه پسمل خوشگل ، ان شاءالله به سلامتی فارغ ش ...

عزیزم انشاالله همین ماه خدا دامنتو سبز کنه و بیای بگی که بارداری. سلامت باشی عزیزم

خدایاشکرت