2789
عنوان

دوست شوهرم گولم زد

7551 بازدید | 87 پست

سلام شبتون بخیر میخواستم یه قضیه ی ک برای یک ساله پیش تعریف کنم 

منو همسرم زندگی خوبی داشتیم تا اینکه فهمیدم شوهرم با خانم منشی شرکتشون ک اونم متاهل بود یه رابطه ی پنهانی داره بعد ک دستش بزام رو شد ازم معذرت خواهی کردو منم با اینکه دلم شکست چون باردار بودم بخشیدموو سعی کردم فراموش کنم ، ولی دیگه اعتمادم بهش از بین رفته بود همش شک داشتم بهش تا اینکه توی اینستا دوست شوهرم منو فالو کردو خیلی معمولی در حد سلام و احوال پرسی خیلی کم و بعضی وقتا بهم پی ام میدادیم و شوهرم اطلاع نداشت بعد یکم ک گذشت دوست شوهرم هی بهم میگفت حیف شما ک شوهرتون بهتون خیانت میکنه گوشی مخفی داره و خلاصه هی از شوهرم بد میگفت منم عذاب میکشیدم و تمام حرفاشو باور کردم حالا راست میگفت یا دروغ هنوزم نفهمیدم تا اینکه گفت بابام مریضه میخوایم قلبشو عمل کنیم پول لازمم منم انقد ساده بودم و از طرفی ام چون از شوهرم بهت اطلاعات میداد النگوی طلامو دادم بهش گفت بفروش کمکی بشه برای خرج عمل بعد چند روز بعدش متوجه شدم نه عملی درکاره نه فلان چند ماه بعدم نامزد کردو کلا دیگه نه اون پیام فرستاد نه من 

خیلی از خودم بدم میاد ب شوهرمم یه داستان حسابی تعریف کردمو گفتم طلامو دزدیدن 

الان خیلی عصبی ام همش خودمو لعنت میکنم ک چرا انقد حماقت کردم بازیچه دست یه ادم اشغال شدم 

این ناپیک نترکه صبح تو پربازدیداس 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بایدم عصبی باشی

ادم باید یکم با منطق رفتار کنه 

یکم فکر کنه

گفت عمل داره النگو دادی؟ حالا پول داشتی به اسم قرض میدادی به نیت کمک یه چیز النگو از دستت در اوردی دادی؟ تجربه برای همه ما که با هر کسی همکلام نشیم و نه اطلاعات بدیم نه اطلاعات بگیریم که مجبور نشیم بعد باج بدیم

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

😐😐😐😐😐😐

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خدایی شوهرت میگفت النگوتو بفروش بده به من میدادی؟

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

واى عجب كارى كردى

يعنى با دوست شوهرت درد و دل ميكردى يه لحطه نگفتى شايد بره به شوهرم بگه

كاره شما هم از شوهرت كمتر نبوده

اكانت من و خواهرم مشتركه لطفا هى نگيد مجردى يا شوهر دارى😑🤭