2789
عنوان

دوست شوهرم گولم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 7551 بازدید | 87 پست

من کسی رو ندارم حرفامو بهش بزنم اینجا جایی ک خودمو خالی میکنم ولی با خوندن نظرات دوستان کلا از تاپیک زدن پشیمون میشم هه چیزو مسخره میکنن خب یعنی هیچ کدومتون مشکلی نداشتین پس این همه مشکل دار تو جامعه همش منم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدایی شوهرت میگفت النگوتو بفروش بده به من میدادی؟

نه عزیزم ، خیلی از خانمها همسرشون ( منظورم مردهای خوب  و همسرهای خوبه نه هرمردی)تو بدترین وضع یا برای خرید چیزی مثل خونه بگه طلاتو بفروش غوغا میکنن یا میگن به جای طلا باید انقدشو به نامم بزنی یا مورد دیدم از همسرش سفته گرفته اونوقت یه غریبه ناله کنه میگن اخی بیا این طلاها🙄

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
واى عجب كارى كردى يعنى با دوست شوهرت درد و دل ميكردى يه لحطه نگفتى شايد بره به شوهرم بگه كاره شما ...

گولم زد ابجی ابجی گفت تا خامم کرد فکر میکردم ادم خوبیه و دلش برام سوخته ولی خیلی احمق بودم

نه عزیزم ، خیلی از خانمها همسرشون ( منظورم مردهای خوب  و همسرهای خوبه نه هرمردی)تو بدترین ...

واقعا خوب گفتی 

چقدر ساده ان بعضیا 😤😤

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌